Copy

Hoe vrij ben jij dit weekend?

Haha, ik zie je in gedachten al kijken; "maar jij bent toch blij dat het maandag is?". Klopt! Althans, na 7 uur 's ochtends ;). Ik wil het deze week namelijk met je hebben over het weekend. Want, hoe vrij bij jij eigenlijk in het weekend? Maar echt? En kom je voldoende tot rust zodat je écht opgeladen bent voor een nieuwe week?

#52blijemaandagen

Niet goed te lezen? Bekijk deze mail in je browser.

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar ik vind het dus heel tof dat je laat weten hoe je de mail vond. Ik kreeg zelfs een geweldige reactie van Bianca. Ze schrijft:

"Dit was precies wat ik nodig had, een 2e kans-aanmoediging! Met een raar weekend achter de rug en vele andere dingen was ik er even klaar mee en toen kwam dit mailtje, echt ontzettend fijn!"

Serieus. Daar krijg je toch kippenvel van? Ik wel! :)

Maar goed. Terug naar de orde van de dag. Deze mail!


#12 Hoe vrij ben jij dit weekend?
 

Bij het schrijven van deze mail kan ik stiekem alleen maar denken aan alle dingen die ik dit weekend niet had gedaan. Zo staat er nog een volle wasmand waar ik eigenlijk vrijdag al wat aan had willen doen. Ik had zo bedacht om vanmiddag nog een was te draaien maar toen het eenmaal zo ver was, had ik meer behoefte aan een middagdutje. En ja, daar ben ik voor gegaan ;) met het gevolg dat ik dus nu nog steeds een volle wasmand heb staan. 

Natuurlijk, er wonen meer mensen in dit huis en als de katten nou duimen hadden was het probleem ook vast opgelost. Maar het gaat even om het principe. Het deed me namelijk denken aan het weekend en hoeveel rust ik nu écht heb genomen de afgelopen dagen. Stephan zei het vanmiddag ook nog: "jij hebt de neiging om altijd maar door te rennen en alle dingen achter elkaar af te tikken". En ja, dat is ook wat goed voelt. Maar vandaag vroeg ik me dus af, voelt dat écht goed? Word ik daar een beter mens van?

Dus aan jou én mij de eer om deze week eens ons weekend goed onder de loep te nemen en te bedenken hoe we dat komend weekend nou eens beter gaan doen. Om je écht even vrij te voelen en te kunnen doen en laten wat jij wil. Laat je het me weten?
 

Weekend
 

het regende en donderde
mijn kanariepiet ging dood
ik stierf haast van de honger
maar had alleen droog brood.

mijn auto werd gestolen
mijn huis was afgefikt
ik heb mijn been gebroken
en mijn enkel is verzwikt.

ik heb - puur uit ellende -
al mijn spaargeld opgezopen
toen is mijn lieve meisje
kwaad bij me weggelopen.

nu lig ik op de keukenvloer
zwemmend in mijn eigen pis
maar toch ben ik gelukkig
omdat het eindelijk weekend is.

René Oskam -
 
Geniet van vandaag, ga stemmen woensdag en chill 'm vanaf dan als voorpret voor een geweldig weekend!

Liefs,
Melle

PS Vandaag op de blog, een uitgebreide post over onze bruiloft! :)

Foto door Brenda Godinez via Unsplash
Copyright © 2018 Thank god it is Monday, Alle rechten voorbehouden.

Laat me weten wat je van deze mail vond 
melle@thankgoditismonday.nl
www.thankgoditismonday.nlUpdate je voorkeuren of schrijf je uit van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp