Copy

Hoera voor een hobby!

Deze mail is geïnspireerd op een van de bijzondere eigenschappen van mijn - ja ik ga het echt zeggen want nu kan het nog OO MY! - aanstaande. Als hij iets tegenkomt en interessant vindt, kan hij daar hélemaal voor gaan. Als in, he-le-maal. Inspirerend wel! 

#52blijemaandagen

Niet goed te lezen? Bekijk deze mail in je browser.

Als je de bovenstaande foto ziet, heb je dan al een idee waar het over gaat?

Het was vrijdag toen hij thuis kwam. Helemaal vol van een nieuw idee: bullet journaling. Stiekem moest ik wel lachen. Want serieus. Hij? Met dit idee? HA! Die had ik niet zien aankomen.

Ik had het al vaak voorbij zien komen maar elke keer dacht ik weer van joh, hoeveel moeite wil je steken in plannen en dingen schrijven? Maar ik moet zeggen dat ik nu wél enthousiast was. Een van de andere - bijbehorende - eigenschappen is namelijk enthousiasmeren. Als hij ergens enthousiast over is dan kan hij je zonder moeite overhalen dat dit het beste idee is ooit. Je kán niet anders dan meegaan. En ja, dat leek in dit geval eigenlijk wel een heel goed idee!

En zo belandde er een waar bullet journal in onze brievenbus afgelopen zaterdag en waren we gisteren als een dolle - ik had zelf nog een boekje - begonnen met video's kijken en Pinterest afstruinen voor ideeën. Ik bedoel, al die logs en pagina's moeten er natuurlijk wel on fleek uitzien.

Hij zei nog, "als het nou niets wordt, hebben we in ieder geval een middag lekker geknutseld.". En zo is het :). Het was zó fijn! 

Zo zie je maar. Een hobby hebben is dus echt ontzettend goed. Zo kom je helemaal los van alles en iedereen. Ontspannen en inspannend tegelijk. Hoera voor de hobby!
 

#15 In welke hobby kun jij je helemaal verliezen?


Is er iets wat je zo fijn vindt om te doen dat je de tijd vergeet? Dat je je helemaal kunt verliezen in een soort ontspannen en fijne toestand terwijl je bezig bent met je hobby? Laat het me weten!

Dankjewel voor het lezen, voor je enthousiasme en voor je gezelligheid en ik wens je een ónwijs geweldige week toe. 

Veel liefs!
Melle

PS ben je ook helemaal fan van bullet journaling dan weet je wat je te doen staat ;). Gooi je tips op mij. YES PLEASE!

Foto: bullet journal inspiratie door Estée Janssens via Unsplash
Copyright © 2018 Thank god it is Monday, Alle rechten voorbehouden.

Laat me weten wat je van deze mail vond 
melle@thankgoditismonday.nl
www.thankgoditismonday.nlUpdate je voorkeuren of schrijf je uit van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp