Copy

Memory Monday!

Hoi <<Voornaam>>, hoe gaat het? Gisteren heb ik met mijn ouders, broertje, zijn vriendin en Stephan, mijn vader's verjaardag gevierd. Hij is 63 geworden en waar kun je dat nu beter vieren dan in Dolfinarium? Precies! :) In dat kader heb ik deze dag - al was het alleen al voor de mooie alliteratie - omgedoopt tot memory Monday. Een dag om mooie herinneringen op te halen én te maken!

#52blijemaandagen

Niet goed te lezen? Bekijk deze mail in je browser.

In de aanloop naar gisteren bedacht ik me wanneer ik voor het laatst naar Dolfinarium ben geweest. Het was volgens mij ook direct de eerste keer. Ik was een jaar of tien geloof ik, toen ik er met schoolreisje naartoe ging. Je kent het wel: met zijn allen in de bus, bolletjes mee, pakjes Fristi en een tas vol snoepjes - Mentos rolletjes, jaaa!

Ik weet nog heel goed hoe het was. De zon scheen, het was geweldig en avontuurlijk en ik was ontzettend onder de indruk van de dieren. Toen is - ik geloof samen met de rest van alle meisjes - de droom ontstaan om dolfijnentrainster te worden. Je snapt het: een dag om niet snel te vergeten. Maar gek genoeg had ik dat juist wel gedaan: vergeten. Het was dat we er nu weer heen gingen dat ik eraan dacht.
 

Opdracht #21: Wat wil jij je herinneren van vandaag?

 

Je hebt het al door! Want deze dag was naast ontspannen en ontzettend gezellig ook een mooie inspiratiebron voor deze blije maandag mail. Over herinneringen, sentiment, over 'die goede ouwe tijd'. En nu vraag ik me dus af, wat wil jij van deze dag of deze periode herinneren?

Wat zou je je oudere zelf over deze periode vertellen, over deze dag? En wat vind je dan belangrijk, wat wil je onthouden? Misschien leuk om eens op te schrijven en bij te houden. Bijvoorbeeld in een boekje of op je telefoon.

Het is leuk om er zo bewust over na te denken maar soms, soms is het ook goed om het gewoon los te laten. Om plezier te maken. Want dát zijn de beste herinneringen ♡.

"We didn't realize we were making memories, we just knew were having fun"
- Winnie the Pooh

Veel liefs en een geweldige week!
Melle

PS Kun je nog wel wat extra inspiratie gebruiken vandaag? Dit interview met Marieke over ondernemen, je hart volgen en heel erg veel reizen - JAA! :) - vind ik echt de perfecte kickstart van de week.

Copyright © 2017 Thank god it is Monday, Alle rechten voorbehouden.

Laat me weten wat je van deze mail vond 
melle@thankgoditismonday.nl
www.thankgoditismonday.nlUpdate je voorkeuren of schrijf je uit van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp