Copy

Motivatie krijg je
door het gewoon te doen.

Wist je dat je actie niet alleen het effect is van je motivatie, maar juist ook datgene wat je motiveert?
Lees maar eens dit artikel

#52blijemaandagen

Niet goed te lezen? Bekijk deze mail in je browser.

Bron afbeelding

Mijn eigen voorbeeld van gewoon doen en dan gemotiveerd zijn. #allesvoordebruiloft


Over ruim 4,5e maand is het al zo ver. Dan stappen ik en mijn grote liefde De Verloofde - WIEHOO! - in het huwelijksbootje. De weddingpreps zijn dan ook in volle gang.

Een van de dingen die ik graag wilde doen is een beetje afvallen, weer fit worden en een goede conditie opbouwen. Na alles wat er afgelopen jaar is gebeurd en de operatie waar ik inmiddels helemaal van hersteld ben, werd het tijd voor een doel. Met gezond eten gaat het inmiddels best goed en ook was ik een sportschoolabonnement rijker. Maar ik miste een concreet plan. 

Afgelopen woensdag had ik een afspraak in mijn sportschool met Laura. Een superleuk mens die ook nog eens lezeres is van deze blije maandagmail - hoi! :). Ze heeft voor mij een schema gemaakt waarmee ik nu doelgericht naar de sportschool kan. En ik kan je vast vertellen, afgelopen vrijdagavond heb ik het voor het eerst helemaal gedaan (check Fleur haar reactie toen ik met een hoofd zo rood als een tomaat thuis kwam, de blik van het pluizige beestje! <3 ) en ik heb nu nog spierpijn, haha!

Het blijft hier niet bij. Door het gewoon te doen en mezelf naar de sportschool te slepen - serieus, ik voelde me echt barbapapa voordat ik ging - werd ik gemotiveerd. Gewoon door mezelf (en door Laura). Dankzij deze afspraak heb ik het plan wat ik graag wilde en een doel wat gewoon steeds haalbaarder gaat worden en waarvoor ik de komende weken ga trainen. Ik ga zelfs over een maandje een ware personal training doen met Laura. IK! AAAAH!


#8 Dus. Stop met jezelf motiveren, ga het gewoon doen.


Stop met Instagram, met je inlezen, met praten, met dromen. Ga het gewoon doen. Wat dan ook. Anything

Of het nou een afspraak is in de sportschool, concrete stappen zetten om een cursus te volgen waar je al een tijdje naar zit te kijken of op je werk vragen wat de mogelijkheden zijn om toch eindelijk eens die reis te maken. 

Het maakt niet uit wat het is maar zet deze week een eerste stap. Your future self will thank you for it. 

Oh en vergeet niet, je hoeft het niet alleen te doen!
 

Gedichtje van deze week


Als je wil
Echt graag wil

Kan je alles zijn
Heel veel

Kan je alles doen
Groot klein

Gaan er deuren open
Blijken er weggetjes te zijn

Geloof heus in jezelf
En wees een beetje voorbereid

Op een lach en energie
Op van droom tot werkelijkheid

Jip -

Veel liefs, een geweldige week vol motivatie en vooral ook de nodige actie die dan weer tot motivatie leidt. Laat je verrassen, leer iets nieuws, je bent de beste!

xx
Melle

PS: Ik hoop echt dat je net zo hebt genoten van het kaartjes sturen, het kusjes geven op de kaartjes en de reacties van mensen. Is het je gelukt om ook mee te doen? Ik had zelf best moeite om het allemaal op tijd rond te krijgen maar ik ben zo blij dat ik het heb gedaan. Allemaal leuke reacties gekregen. Echt een aanrader! <3
Copyright © 2018 Thank god it is Monday, Alle rechten voorbehouden.

Laat me weten wat je van deze mail vond 
melle@thankgoditismonday.nl
www.thankgoditismonday.nlUpdate je voorkeuren of schrijf je uit van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp