Copy

DO IT ANYWAY

Afgelopen vrijdag sprak ik af met Shelley - hoi! <3 - die mij vertelde dat ze elke maandag haar werkdag begin met het lezen van deze blije mail. HOE VET LEUK! Ons onwijs leuke gesprek over bloggen, een bedrijf starten en daarin groeien, heeft me geïnspireerd voor deze blije mail. 

#52blijemaandagen

Niet goed te lezen? Bekijk deze mail in je browser.

Niet alleen als ondernemer maar sowieso in het leven moet je soms dingen doen die je eng vindt. Uit je comfortzone stappen is nu eenmaal best wel spannend. Dat klinkt misschien heel heftig maar het kan eigenlijk van alles zijn. Van de stap zetten om bijvoorbeeld actief te gaan oriënteren op een nieuwe baan, samen met je geliefde te gaan voor een kindje tot een dag minder werken of initiatief nemen bij het organiseren van een verrassingsfeestje. Zowel grote als kleine dingen kunnen je het gevoel geven dat je uit je comfortzone stapt. 

"If you want something you never had
you have to do something you've never done"


Nieuwe dingen zijn gewoon eng. En vandaag geef ik jou (en mezelf) dat duwtje in de rug om ervoor te gaan. Om de angst voor het nieuwe en onbekende te laten wat het is. Dat blijft er waarschijnlijk toch nog wel even. Laten we ons deze week focussen op wat een beslissing of deze nieuwe wending je brengt. 

Ik wens je een geweldige week toe waarin je je angst opzij mag zetten en mag genieten van iets nieuws. Wat het ook is!

Heel veel plezier!

Liefs,
Melle

PS Ik vind het zelf altijd zó fijn om geïnspireerd te worden door andermans verhalen! Wat dacht je bijvoorbeeld van het verhaal van Brenda die de reclamewereld gedag zei en koos voor een leven op haar yogamat? Of het verhaal van Femke, dat vind ik ook elke keer weer zo mooi! Zij koos er op haar 27ste voor om weer te gaan studeren. Alles kan!

Copyright © 2017 Thank god it is Monday, Alle rechten voorbehouden.

Laat me weten wat je van deze mail vond 
melle@thankgoditismonday.nl
www.thankgoditismonday.nlUpdate je voorkeuren of schrijf je uit van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp