Copy

Alles is liefde ♡

Het zal je vast niet ontgaan zijn. Komende woensdag is het Valentijnsdag en staat heel de wereld in het teken van liefde. Als je me een beetje kent, weet je dat ik ervan houd om het net even anders te doen. Dus deze week de opdracht om juist niet je grote liefde te laten weten hoeveel je van hem of haar houdt, maar juist die vriend, vriendin, moeder, oom of goede buur.

#52blijemaandagen

Niet goed te lezen? Bekijk deze mail in je browser.

Bron afbeelding

Nog even over vorige week. De verrassing!


Ik vond het dus onwijs leuk om je met positiviteit en blijheid op zondagavond al te verrassen. Ik kreeg leuke mailtjes dus volgens mij kan ik concluderen dat het goed in de smaak viel. Superleuk! Dankjewel :)


#7 Stuur iemand (anders dan je grote liefde) een valentijnskaartje


Nee hoor, het is nog niet te laat! Vandaag kun je nog ergens een kaartje scoren, morgen op de bus doen en als je dat nou dinsdag voor 17 uur doet en met lippenstift een kus maakt op het postzegelvakje, is het ook nog gratis!

Dus. Geen reden om het niet te doen. Alles is liefde en dat mag je best eens laten weten. Juist aan de mensen die je wellicht niet zo vaak ziet of spreekt maar wel heel belangrijk voor je zijn.
 
Wie ga jij een kaartje sturen? Een goede vriend, een fijne collega, je ouders of misschien de buurman die altijd op de katten past als je weg bent?

Ter afsluiting nog even een gedichtje - ja jongens, ik heb de smaak te pakken. 
 
Ik ben trots op je
heel trots op je

op jou, jou als persoon
op wat en hoe je doet

maar ook gewoon
gewoon
Jip -


Heel veel liefs, een geweldige Valentijnsdag gewenst, heel veel plezier met kaartjes zoeken en schrijven en tot volgende week!

xx
Melle

Foto: Connor Wells via Unsplash
Copyright © 2018 Thank god it is Monday, Alle rechten voorbehouden.

Laat me weten wat je van deze mail vond 
melle@thankgoditismonday.nl
www.thankgoditismonday.nlUpdate je voorkeuren of schrijf je uit van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp