Copy

Wat brengt jou dichterbij?

Gisteren was ik met vriendinnetje Femke fanatiek onze spulletjes aan het verkopen bij de IJhallen. We hebben - ondanks die ene flinke hoosbui - onwijs genoten van de zon, de gezelligheid en van mensen blij maken met onze spullen. Dingen die we toch niet meer gebruiken. Dat is de inspiratie voor deze week! Het deed me namelijk denken aan dingen of misschien wel mensen in je leven die je van je doel afhouden of die je eigenlijk niet gelukkig maken. Ofwel, die je eigenlijk niet nodig hebt.

#52blijemaandagen

Niet goed te lezen? Bekijk deze mail in je browser.

Je hebt gelijk. Als ik dat zo zeg dan klinkt dat misschien best een beetje hard. Maar bedenk eens hoe vaak je bijvoorbeeld iets doet omdat het gewenst is, of dat je toch met die persoon afspreekt gewoon omdat het zo hoort, terwijl het je eigenlijk geen energie geeft. 

Bedenk daarbij eens wat je wilt. Misschien heb je een specifiek doel waar je nu naartoe werkt of zou je graag iets willen veranderen in je leven. Wat houdt je daarbij tegen? Wat kun je om die verandering teweeg te brengen, eigenlijk niet gebruiken wat je nu wel hebt?
 

Opdracht #20: Wat brengt je niet verder?

Het kan van alles zijn. Van onzekerheid tot een omgeving die je plannen niet stimuleert. Maar ook je eigen gedachten, angsten en oordelen zoals 'dat kan ik toch nooit' kunnen jezelf behoorlijk in de weg zitten. 

Een pittige vraag waar je wellicht niet direct antwoord op hebt. Geen probleem! Ik zie dit soort vragen altijd als een zaadje die je plant en de komende tijd uitgroeit tot een mooi inzicht.

Voel je vooral vrij om je inzichten te delen, vind ik mega bijzonder!

Zet 'm op, heb plezier!

Veel liefs,
Melle

Copyright © 2017 Thank god it is Monday, Alle rechten voorbehouden.

Laat me weten wat je van deze mail vond 
melle@thankgoditismonday.nl
www.thankgoditismonday.nlUpdate je voorkeuren of schrijf je uit van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp