Copy

Ik dacht dat het nooit zou komen.

Knétter zenuwachtig was ik toen ik afgelopen woensdag voor een trouwjurk ging kijken. Want holy moly, dat is me toch wel een dingetje hoor. Ik schreef er een blog over die je hier kunt lezen. Maar! Omdat jij deze blije maandag mail krijgt, wilde ik wat meer vertellen dan ik in de blog doe. Wat meer persoonlijke diepgang want ja, dat krijg je als je geabonneerd bent op deze mail. Gewoon nét even wat extra's!

#52blijemaandagen

Niet goed te lezen? Bekijk deze mail in je browser.

Trouwjurken passen is iets waar menig meisje al vanaf jonge leeftijd over droomt. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat nooit zo had maar grappig genoeg was dat wel een van de eerste realisaties die ik had nadat Stephan mijn ten huwelijk had gevraagd. Ik lag die avond in bed de hele dag nog eens te overdenken. En opeens bedacht ik me: "nu mag ik een trouwjurk uitzoeken." AAH!

Toen ik me na de operatie weer een beetje oké voelde, ben ik weer gaan sporten. Dat strakkere en fittere lijf wilde ik heel graag. En al helemaal voor de bruiloft. Met Laura trainde ik en zij maakte een schema zodat ik zelf ook aan de slag kon. Hoewel ik blij was met wat ik zag, vlogen de kilo's er niet af. Sterker nog, die zijn tot op heden nog steeds hetzelfde. Zijn het dan toch spieren?

En dan ga je dus trouwjurken passen. Laat ik eerst even iets positiefs zeggen. Dat was dus namelijk hélemaal het einde. Wat een bijzondere dag! Maar ergens - en vooral de dagen ervoor - bleef het maar in mijn gedachten hangen: "zo ga ik dus de boeken in. Met dit lijf en deze jurk schrijf ik geschiedenis. No pressure.

Het hield me - en stiekem nog steeds - behoorlijk bezig. En in dat kader wil ik je deze week iets vragen.
 

#17 Wat houdt jou bezig?


Gewoon, omdat het net iets leuker is dan vragen hoe het met je gaat (lees deze blog maar eens). Omdat je dan net iets meer diepgang krijgt en omdat ik ONWIJS benieuwd ben. 

Laat je het me weten?

En lees vooral even mijn blog over mijn avonturen in de trouwjurken winkel. Dat wil je lezen! :)

Veel liefs en een ónwijs geweldige week toegewenst!

Melle
Copyright © 2018 Thank god it is Monday, Alle rechten voorbehouden.

Laat me weten wat je van deze mail vond 
melle@thankgoditismonday.nl
www.thankgoditismonday.nlUpdate je voorkeuren of schrijf je uit van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp