Copy

Lach, geniet, leef!

Hoi lieve <<Voornaam>>. Hoe gaat het met je? Wanneer ik dit typ ben ik net thuis van een gezellige avond met vrienden. Ik voel me rijk, voldaan en moe maar moet en zou nog deze mail voor je schrijven. Immers, de blije maandag mail moet er gewoon komen! Ik wil je namelijk onwijs graag een geweldige maandag toewensen. Dus alvast bij deze. HOERA!

#52blijemaandagen

Niet goed te lezen? Bekijk deze mail in je browser.

Toen ik zondagavond in de trein zat naar huis, scrollde ik om inspiratie op te doen voor deze mail, door mijn notities heen. Het was eigenlijk bij de eerste die ik opende direct raak. Een mooi versje of quote - of hoe je het ook wil noemen. Het inspireerde me direct. Dit wil ik je meegeven deze week!
 

Opdracht #22: Let it goooooo!


Sorry als je nu het liedje in je hoofd hebt maar deze tekst was gewoon té goed om niet te gebruiken ;-)

Oké. Terug naar de tekst.

Someday, everything will make perfect sense.
So for now, laugh at the confusion, smile through the tears,
and keep reminding yourself that everything happens for a reason.

Ik weet niet zo goed waarom maar dit is wat ik nu heel erg sterk voel, iets wat ik onwijs graag met je wil delen. Ken je de speech toevallig van Steve Jobs? Als in, dé speech? Het gaat onder andere over hoe het soms lijkt dat je van alles aan het doen bent zonder dat je ooit een idee hebt waarom. Op het moment voelt het eerder als een blije kip zonder kop dan iemand met een plan en een gedachte. 

Maar weet je wat, achteraf gezien - en dat is wat Steve ook zegt in zijn speech - is alles logisch. Dan zul je de dingen aan elkaar kunnen verbinden. Ofwel: connecting the dots.

De speech die hij geeft vind ik elke keer mega inspirerend en ik lieg niet als ik zeg dat ik hem minstens zes keer heb gezien. Hij weet het te vatten en zo doet het versje dat ook. Want uiteindelijk, wordt alles logisch. Maar op dit moment voelt dat misschien nog niet zo. Ga er gewoon voor, vergeet je humor en zelfspot niet. Sta open en ga! 

Je hoeft niet altijd een heel duidelijk plan te hebben. Soms is het juist wel fijn om gewoon te zien. Te vertrouwen. En dat is precies wat ik de komende periode ga doen. 

Doe je mee?

Liefs,

Melle

Copyright © 2017 Thank god it is Monday, Alle rechten voorbehouden.

Laat me weten wat je van deze mail vond 
melle@thankgoditismonday.nl
www.thankgoditismonday.nlUpdate je voorkeuren of schrijf je uit van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp