Copy

HAPPY NEW YEAR!

De allereerste maandag van het nieuwe jaar is begonnen lieve <<Voornaam>>! En dat bekent ook dat het tweede seizoen - S02E01, yehees - van de blije maandagmail een feit is. Met meer dan 400 abonnees vieren we vandaag deze dag, het nieuwe jaar en nog 52 blije en ongeschreven maandagen die voor ons liggen. Hoera!

#52blijemaandagen

Niet goed te lezen? Bekijk deze mail in je browser.

Bron afbeelding

Er is elke dag een reden om blij te zijn


Gisteren zat ik samen met Stephan in de trein richting het zuiden om het nieuwe jaar samen met vrienden in te luiden. Tijdens een lange rit - naast drie jongens uit het corps waarvan er eentje Melle heette 👀  - praatte we over hoe het ging en hoe we het nieuwe jaar in gaan.

Stephan wees me erop dat ik door alles wat er vorig jaar is gebeurd, elke dag wel een reden heb om verdrietig te zijn. Best wel heftig om te horen. Want laat ik eerlijk zijn, de basis is niet meer zo positief. Ik ben wat meer op mijn hoede en zie wat vaker beren op de weg.

Dus! Een opdracht om het dit jaar anders te doen. 


#1 Schrijf deze week elke dag een reden op om blij te zijn.


Of het nu 's ochtends tijdens je ontbijtje is of aan het einde van de dag. Het doel is om aan het einde van deze week een lijstje te hebben met zeven redenen waar je blij was. 

Of er nou óók een reden is om niet blij te zijn, dan ligt de focus op het positieve. 

Mail je mij zondag jouw lijstje? Dan deel ik het in de volgende mail.

Heel veel liefs, veel plezier en tot volgende week!

Melle
@melle.bouwhuis

PS Ik schreef een blog over mijn ervaring, gedachtes en wat me er doorheen heeft gesleept over mijn operatie van inmiddels bijna twee weken geleden. Je leest het hier.
Copyright © 2018 Thank god it is Monday, Alle rechten voorbehouden.

Laat me weten wat je van deze mail vond 
melle@thankgoditismonday.nl
www.thankgoditismonday.nlUpdate je voorkeuren of schrijf je uit van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp