Copy

Deze is voor jou.

Hoe vaak voel je je wel niet schuldig als je ergens naartoe moet maar eigenlijk geen zin hebt om te gaan? Dat je tijd voor jezelf nodig hebt of dat je juist op dat tijdstip graag andere dingen zou willen doen? Deze blije mail is een reminder. Om te kiezen voor jezelf en je niet langer schuldig te voelen. Immers, jij bent de beste investering die er is!

#52blijemaandagen

Niet goed te lezen? Bekijk deze mail in je browser.

Ik weet niet precies waar het idee vandaan kwam, maar gistermiddag had ik het opeens. De sterke drang om jou te vertellen dat kiezen en investeren in jezelf het beste idee ooit is. 

Dat ene feestje, die vriendin die eigenlijk veel meer energie vraagt dan geeft of die vervelende situatie op je werk. Allemaal dingen die als een blok aan je been hangen. Bij deze zou ik je het allerliefste willen aanmoedigen om te kiezen voor jezelf.
 

Opdracht #17: Wat wil jij?


Even afstand, tijd om na te denken, een hulplijn of iets afzeggen? Wat wil jij eigenlijk? Je hebt gelijk. Natuurlijk kun je niet altijd alles doen wat jij wilt, er zijn ook dingen die gewoon moeten gebeuren. Maar uiteindelijk gaat het er wel om. 

Zo probeerde ik laatst met iemand iets af te spreken en ik gaf wat data door, ver in de toekomst. Als reactie kreeg ik dat ik het wel druk zou hebben de komende periode. Maar niets was minder waar. Ik had het die periode niet druk, maar ik wilde ook niet dat het druk zou worden. Ik merkte dat ik toen veel tijd voor mezelf nodig had en ja, als ik dan elke avond vol plan met afspraken, komt dat er gewoon niet van. 

Dit succesverhaal is trouwens één grote note to self, het is niet alsof het elke week zo gaat. Maar ik moet zeggen: deze mail was wel een fijne reminder daarvoor.

Moraal van het verhaal is dat ik je wil meegeven dat je het waard bent om voor jezelf te kiezen. Daar is niets op tegen. Voel je niet schuldig omdat je kiest voor iets wat goed is voor jou.

Dus dat.

Ik wens je een geweldige week toe, vol bewuste momenten van keuze, al dan niet voor jezelf. GO FOR IT!

Liefs,
Melle

PS Ken je mijn kat Knysna al? Vandaag deel ik op mijn blog, zes levenslessen van haar voor jou. WIEHOO! #crazycatlady

Copyright © 2017 Thank god it is Monday, Alle rechten voorbehouden.

Laat me weten wat je van deze mail vond 
melle@thankgoditismonday.nl
www.thankgoditismonday.nlUpdate je voorkeuren of schrijf je uit van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp