Copy

Laat je inspireren door een ei

De ultieme oppepper voor vandaag: je kunt álles zijn wat je wil. En een ei gaat je deze tweede paasdag inspireren! En verder: het Instagram-account die je moet volgen. En morgen ben ik jarig!

#52blijemaandagen

Niet goed te lezen? Bekijk deze mail in je browser.

Afgelopen mailtje én afgelopen week stonden in het teken van familie. Zo waren we gisteren bij mijn ouders, gaan we vandaag bij Stephan's zus met de hele familie brunchen en is het morgen (!) alweer tijd voor het jaarlijkse festijn genaamd mijn verjaardag. Over dat laatste schreef ik een blog.

Wat heb jij dit weekend gedaan?

Een groot feestweekend vol lekker eten en gezelligheid. En natuurlijk, heel veel eitjes! Pasen is natuurlijk niet compleet zonder ze. Gekookt, gebakken, geroerd, van chocolade, het maakt ook eigenlijk niet uit in welke vorm ze komen. En dat - ja jongens, in de gekste dingen zit het - inspireerde me voor de mail van deze week.


#14 Doe eens gek, laat je inspireren door een ei!


Had je ooit gedacht geïnspireerd te kunnen worden door een ei? HA! Ik ook niet. Maar een ei kan alles worden. Een ei kan zichzelf zijn, een heerlijke maaltijd. Het kan het belangrijkste onderdeel zijn van een taart of een sterrenmaaltijd. Je kunt ook alles worden wat je wil, net als dat ei Met een beetje flexibiliteit, doorzettingsvermogen en de juiste (voor)bereiding kom je een heel eind. 

 

"Het mooiste wat je kunt worden is jezelf."


Voor ik afsluit, nog even dit! Zin in wat positieve en motiverende tekeningen op je scherm? Dan is het Instagramaccount @chibirdart echt iets voor jou. Ik word er elke keer ontzettend blij van en in het paasthema - vogeltjes, eitjes ;) - past het helemaal. Dus gratis en voor niets, dit leuke account om te volgen!

Heel veel plezier deze week, maak er wat van en geniet!
Veel liefs,

Melle
Copyright © 2018 Thank god it is Monday, Alle rechten voorbehouden.

Laat me weten wat je van deze mail vond 
melle@thankgoditismonday.nl
www.thankgoditismonday.nlUpdate je voorkeuren of schrijf je uit van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp