Copy

GO YOU!

Toen vriendinnetje Lotte mij afgelopen week wees op dit filmpje wat gaat over de kunst van het proberen, kreeg ik echt een brok in mijn keel. Zó'n fijn en verhelderend moment! Ik kon dan ook niet wachten totdat het maandag was en dat ik het met jou kon delen. Wat mij betreft dé perfecte start van deze nieuwe week. YAY!

#52blijemaandagen

Niet goed te lezen? Bekijk deze mail in je browser.

Toen ik van het hbo wilde doorstromen naar de universiteit, vertelde ik aan iedereen dat ik het graag wilde proberen. Gewoon beginnen en wel zien of het iets voor mij was. Maar stiekem was dat helemaal niet aan de orde. Ik wilde het gewoon kunnen, ik wilde het gewoon doen. Koste wat het kost.

Doorzettingsvermogen heeft me ver gebracht want uiteindelijk stond ik wel mét bul én baan op de trap voor de universiteit. Maar wat die instelling van doorzetten en het gewoon willen kunnen zo moeilijk maakte, is dat ik mezelf eigenlijk geen ruimte meer gaf om iets te proberen. Want falen was immers geen optie. 


Opdracht #9 - Meer proberen, minder paniek


Vorige week stond in het teken van doelen stellen, van doorzetten en visualiseren. Maar wat nou als dat niet goed voelt of het toch niet het resultaat geeft waar je op had gehoopt? Precies! Dan is het mega knap dat je het wél hebt geprobeerd en kun je van deze ervaring weer leren. Je hebt echt ballen als je toegeeft dat je iets niét kunt.

En daarom staat deze week in het teken van het gewoon doen. De stap nemen om onze onzekerheden en onze innerlijke criticus die ons vertelt dat we het niet kunnen, opzij te zetten. Om er samen voor te gaan! Laat je vooral inspireren door bovenstaande video :).

Eerlijk is eerlijk, ik probeer ook áltijd de opdracht die ik jou geef zelf ook uit te voeren. Voor het eerst sinds al die weken vind ik het best wel spannend. Maar het idee dat we er samen voor gaat vind ik echt ultiem, het helpt. NU AL!

Heel veel succes deze week en vooral ook veel plezier! Dat je maar veel mag proberen, daar van mag leren en daar trots op mag zijn. YES!

Veel liefs,
Melle
Copyright © 2017 Thank god it is Monday, Alle rechten voorbehouden.

Laat me weten wat je van deze mail vond 
melle@thankgoditismonday.nl
www.thankgoditismonday.nlUpdate je voorkeuren of schrijf je uit van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp