Copy

Waar ben jij op je plek <<Voornaam>>?

Dit weekend was ik voor de 5e keer in Kopenhagen. Zo vaak zul je denken! Ja! Want thuiskomen in mijn lievelingsstad op deze aarde verveelt nooit. En dat inspireerde me om je deze vraag te stellen. Want lieve <<Voornaam>>, waar ben jij op je plek? Waar kom jij tot bloei, voel je je enthousiast en kun je je hélemaal jezelf zijn? En nog beter, waar en wanneer geef je jezelf die ruimte?

#52blijemaandagen

Niet goed te lezen? Bekijk deze mail in je browser.

Bron afbeelding

Een hele maandag niet klagen. Ja ja.


Nou, eigenlijk ging dat dus best wel goed! Er was ook eigenijk geen reden om te klagen. Of nou ja, zo vond ik de mega spierpijn van de oefeningen die we thuis hadden gedaan - iets met fit worden met thuisoefeningen 2.0 - eerder hilarisch dan iets om over te klagen. Ik vond mijn wiebelbenen het grootste gedeelte van de dag best grappig. 

Maar. No worries als het niet goed ging! Goed geprobeerd, morgen weer een kans. Toch?


#5 Geef jezelf deze week de ruimte om helemaal jezelf te zijn.
 

Dit weekend was ik voor het eerst na alles wat er gebeurd is weer even een paar dagen buiten huis. Uit mijn bubbel, even helemaal weg. Geen besef meer van welke dag het is en van tijd. Helemaal ontspannen. Het was zo ontzettend fijn! En weet je wat? Ik denk dat dit het ideale moment ervoor was. Uit mijn bubbel stappen vond ik namelijk nog al een ding de afgelopen tijd. Maar toen ik laatst ineens het idee had om weer naar mijn lievelingsstad te gaan, was er niets wat me tegenhield. Geen bubbel, geen drang om in die bubbel te blijven. Het was goed. Ik voel me goed. Thuis en op mijn plek.

Dus. Boek net als ik een reisje naar je lievelingsplek - mijn zegen heb je :) - maak een wandeling door je favoriete park, ga naar je lievelingskoffietentje of ga naar een tof event zoals Inspiring Influencer (ik ben er ook!). Ofwel: doe iets of ga ergens heen waar je je helemaal op je plek voelt. Anything

Laat je me weten wat jouw happy place is? Ik ben benieuwd!

Heel veel liefs en alvast ónwijs veel plezier!

Melle
@melle.bouwhuis
 
Copyright © 2018 Thank god it is Monday, Alle rechten voorbehouden.

Laat me weten wat je van deze mail vond 
melle@thankgoditismonday.nl
www.thankgoditismonday.nlUpdate je voorkeuren of schrijf je uit van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp