Copy

SLOW DOWN

O hallo daar, op deze vrolijke tweede Paasdag! Hoe gaat het met je <<Voornaam>> en wat zijn je plannen vandaag? Hoewel maandag normaliter de dag is waarop ik werk aan mijn blog en coachbedrijf (heb je het al gezien, de website is live, HOERA!), is het vandaag een extra dag weekend. Hoe fijn is dat? 

#52blijemaandagen

Niet goed te lezen? Bekijk deze mail in je browser.

Oké. Je hebt gelijk. Aan zo'n ontspannen en blij gevoel gaat eerst een beetje paniek vooraf. Het is immers dé dag dat ik productief kan zijn. Kan! Want zo'n spontaan extra dagje kun je ook zien als weekend. Een dag om door te brengen met lieve mensen om je heen en lekker eten. Daarnaast zorgt er bij mij voor dat ik alles wat rustiger aan doe. Het hoeft niet allemaal nu en in dit weekend geregeld te zijn. Voordat de nieuwe werkweek begint is er immers nog een dag! 

"The time to relax is when you don't have time for it"


Als ik nadenk over weekenden waarin ik als een kip zonder kop rondren om alles van mijn doelijstje af te werken, vraag ik me af waarom ik soms niet wat relaxter ben. Waarom het soms lijkt alsof ik áltijd alles NU wil en waarom ik het niet wat meer kan laten gaan. Herken je dat? 

Stofzuigen kan ook een dagje later en de mensen die gemaild hebben, kunnen best een dagje wachten op antwoord. 
 

Opdracht #16: theetje doen?


Juist in een drukke week die misschien wel voor je ligt, is het o zo belangrijk om even te ontspannen. Even een kop thee maken voor jezelf, een klein rondje lopen of, nou ja, vul zelf maar in. De bovenstaande quote vind ik zo doeltreffend! Ik neem 'm komende week mee.

Jij ook? 
Heel veel plezier!

Liefs,
Melle

PS Even tussen jou en mij hè, maar ik vind tweede Paasdag dus echt zo'n perfecte dag om achter je laptop te kruipen en in online shops op zoek te gaan naar écht mooie items. Vandaag op de blog tip ik je mijn favorieten!

Copyright © 2017 Thank god it is Monday, Alle rechten voorbehouden.

Laat me weten wat je van deze mail vond 
melle@thankgoditismonday.nl
www.thankgoditismonday.nlUpdate je voorkeuren of schrijf je uit van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp