Copy

Verrassing! ♡

Huh, de mail komt toch altijd op maandagiochtend? Ja, klopt! Wat dacht je van een positieve vibe nét voordat je zondagavond gaat slapen. Precies! Dat kan toch alleen maar zorgen voor een nog betere start van de maandag?

Okay, it's Monday. But who said Mondays have to suck?
Be a rebel and have a great day anyway.


#52blijemaandagen

Niet goed te lezen? Bekijk deze mail in je browser.

Bron afbeelding

First things first.


Mag ik even beginnen met het feit dat ik elke week weer zo ontzettend gelukkig word van alle mailtjes en reacties die ik krijg naar aanleiding van deze mail? Nou. HEEL SUPER MEGA LIEF DUS! Onwijs bedankt, keep them coming!


#6 Be you, do you.


Zo ben ik nog helemaal in mijn happy place - letterlijk, want ik was in mijn lievelingsstad Kopenhagen - zo ben je weer terug in de realiteit. Ik weet niet precies waar het gevoel vandaan kwam, het heeft er vast iets mee te maken, maar soms, dan weet ik even niet meer wat ik wil.

Het gevoel bekroop me bij het organiseren van onze bruiloft. Vét leuk natuurlijk! Maar soms zijn de keuzes zo overweldigend, dan weet ik niet wat ik moet kiezen. Terwijl, heel stiekem, weet ik best wat ik wil. Maar daadwerkelijk de knoop doorhakken is soms lastig. Vooral omdat ik - in dit geval - niemand voor de schenen wil schoppen. 

Ik vind het heel bijzonder en leuk als onze bruiloft heel persoonlijk is en dat de mensen die ons heel blij en gelukkig maken, een speciale rol krijgen. Zowel in de aanloop er naartoe maar ook tijdens de dag zelf zijn er genoeg momenten te bedenken - zei iemand het uitkiezen van DE JURK? AAH! Anyway. Ik vind dat dus vet lastig maar wat ik nu, na al mijn gedachten en struggles heb besloten, is het meest logische en voor de hand liggende wat er is. Namelijk, doen waar ik zelf echt blij van word. Kiezen voor datgene wat mij energie geeft. Ofwel, trouw blijven aan mezelf. (Zie je wel, het woord van een jaar werkt nu al!).

Dat is dus de opdracht voor deze week. Om je ervan bewust te zijn dat je altijd een keuze hebt en dat jouw keuze altijd het allerbeste is. Gewoon, omdat jij het kiest. 

Als afsluiter nog een geweldig mooi gedichtje.

Succes
succes mag je vieren
ook al is het maar klein
het is zo belangrijk
om gelukkig te zijn
met wat je gaat doen
of al hebt gedaan
je mag best heel even
stil blijven staan
bij iets wat nog komt
of al lang is geweest
er is altijdeen reden
voor het vieren van feest
René Oskam -
 

Heel veel liefs, welterusten en maak er morgen een ge-wel-dig-e maandag van!

Melle
 
Copyright © 2018 Thank god it is Monday, Alle rechten voorbehouden.

Laat me weten wat je van deze mail vond 
melle@thankgoditismonday.nl
www.thankgoditismonday.nlUpdate je voorkeuren of schrijf je uit van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp