Copy

Knap staaltje omdenken

Ken je dat verhaal van de operatie? Nou, die ging niet door.
Met dat nieuws stortte afgelopen dinsdag mijn wereld in elkaar. Ik had werkelijk geen idee hoe ik ooit weer voor een nieuwe operatiedatum zou kunnen gaan. En toch kan ik je nu zeggen dat het gelukt is. Hoe? Omdenken!

#52blijemaandagen

Niet goed te lezen? Bekijk deze mail in je browser.

Bron afbeelding
De afgelopen dagen ben ik verrast door mijn eigen veerkracht: de potentie om met dezelfde vaart als dat je in een dal terechtkomt, er ook weer uit te komen. Het bewijs dat je zoveel meer aankunt dan je denkt. Zonder dat je het weet, zonder dat je op dat moment misschien een uitweg ziet. Ik vond het zo bijzonder en het heeft me het vertrouwen gegeven dat ik deze operatie aan kan. Een gevoel wat ik eerder nog niet had. Zo zie je maar, brengt dit diepe dal toch ook iets goeds!

In mijn zoektocht naar een vergelijkbaar voorbeeld, kwam ik een verhaal tegen over een reparatietechniek uit Japan. Klinkt suf he? Maar lees nog even de tekst uit het plaatje hierboven. Serieus, dit is het toppunt van omdenken. Zo mooi!


Welke positieve les of gedachte haalde jij uit nare gebeurtenissen?

En nu vraag ik me dus af welke positieve les of gedachte jij haalde uit nare gebeurtenissen. Ik zou je met deze vraag zo graag willen laten zien, dat er altijd wel iéts positief is. Je bent zoveel sterker dan je denkt, je bent veerkrachtig en - écht waar - je kunt de wereld aan <<Voornaam>>.

Laten we er deze week weer samen voor gaan. Mijn aftelkalender hangt al klaar. Nog 16 dagen!

Heel veel liefs,

Melle
@melle.bouwhuis

PS Omdat er inmiddels meer dan 400 (!) lieve mensen deze blije maandagmail ontvangen - echt serieus, ZO VET TOF! - mag ik een klein (Sint) cadeautje verloten onder de abonnees. Het is een boek genaamd 'F*CK IT LIST BOOK' met heel veel dingen die je vooral niet gedaan moet hebben. Degene die dit cadeautje krijgt is ... *trommelgeroffel tijdens de random name picker...* Iris Zaagman! WIEHOO! 

Bron afbeelding: Reddit.

Copyright © 2017 Thank god it is Monday, Alle rechten voorbehouden.

Laat me weten wat je van deze mail vond 
melle@thankgoditismonday.nl
www.thankgoditismonday.nlUpdate je voorkeuren of schrijf je uit van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp