Copy

Voorpret is het halve werk

Haha, wat heb ik vorige week superleuke reacties gekregen op mijn scheldwoorden! Heel erg leuk. Het idee om een Instagram account te beginnen met een soort mooie flatlays met allemaal scheldwoorden is zelfs geboren. Ik ga ermee aan de slag jongens, komt eraan! Maar oo wat een voorpret. Nu al!

#52blijemaandagen

Niet goed te lezen? Bekijk deze mail in je browser.

Bron afbeelding

Bel de krant! Ik heb een blog geschreven!


Na een tijd radiostilte op mijn blog is het zo ver. Het is gelukt, Anoek! :) Ik heb dit weekend gewoon weer een blogje geschreven. Of beter nog. Twee zelfs! 

Ik heb zoveel te vertellen en tegelijkertijd weet ik niet waar ik moet beginnen. Dus ben ik begonnen met hoe het nu met me gaat én heb ik de lay-out van mijn blog aangepast. Kijk aan wat een feest, ik vind het wel tof! De categorieën staan nu bovenaan en de indeling is net wat speelser en wat gezelliger. Tenminste, zo voelt het wel ;) Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt, <<Voornaam>>!


#11 Het is altijd het goede moment voor een 2e (of 3e, 4e, 5e) kans


En ja, dat heeft dus te maken met het bloggen. Want zo opeens stil blijven en daarna weer beginnen. Dat voelt nogal gek en vertrouwd tegelijk.

Ik probeer het akelige gevoel van me af te schudden en te denken dat het gewoon oké is. Dat het prima was dat er even radiostilte was en dat het net zo oké is dat ik het schrijven en delen weer heb opgepakt.

Maar tegelijkertijd ben ik ook blij dat ik niet langer heb gewacht. Ken je dat? Dat je iets (weer) wil doen maar dat je dan denkt aan wat er allemaal beter zou kunnen? Pas weer bloggen als ik echt weer inspiratie voel. Maar ja, je weet inmiddels ook dat die inspiratie pas écht komt door het gewoon te doen.


Een gedichtje om het wat kracht bij te zetten


Als ik wacht op de zomer
voor een ijsje

Als ik wacht op een reden
voor mijn reisje

Als ik wacht op de zon
om te kunnen stralen

Als ik wacht op succes 
zonder te willen falen

...

Als ik wacht

Is vandaag wat minder leuk
Is vandaag wat minder fijn

Is vandaag veel minder spannend
Dan vandaag zou kunnen zijn.
Jip -
 
Zet 'm op en geef jezelf vandaag die 2e kans. 
Let's go!

xx
Melle

Foto door Annie Spratt via Unsplash
Copyright © 2018 Thank god it is Monday, Alle rechten voorbehouden.

Laat me weten wat je van deze mail vond 
melle@thankgoditismonday.nl
www.thankgoditismonday.nlUpdate je voorkeuren of schrijf je uit van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp