Copy
November 2020
View this email in your browser
Een korte stilte

Vorige week is een tijdelijke aanscherping van de geldende coronamaatregelen aangekondigd. De maatregelen hebben opnieuw grote gevolgen voor ons als gemeenschapscentrum. Tot 19 november sluiten we onze deuren, behalve voor jeugdactiviteiten, zoals CreaKids, LEGOclub, Butterfly en Klassiek ballet. Ook de PrachtDag kan doorgaan. 

We doen dit met pijn in ons hart. Omdat het niet anders kan. We zien de gevolgen die dit heeft voor onze oudere bezoekers, maar ook voor de ouders die zich moeten aanpassen als ze hun kinderen naar een wekelijkse cursus brengen. En bovenal voor onze vrijwilligers, die het ontzettend missen om even binnen te lopen.

Er wordt een beroep gedaan op onze verantwoordelijkheid en flexibiliteit. Gelukkig zien we dat dit ook leidt tot nieuwe initiatieven in gemeente Waalre. Mocht u een idee hebben waar De Pracht in deze tijd een rol in zou kunnen spelen, deel dit dan met ons. 

Wij hopen, zodra het weer kan, al onze vrijwilligers, personeelsleden, gasten en bezoekers weer te zien in De Pracht. We houden u hiervan op de hoogte via onze website en Facebookpagina. Samen slaan we ons er doorheen! 

Like ons ook op Facebook! Like ons ook op Facebook!
Onze website www.depracht.nl Onze website www.depracht.nl
Copyright © 2020, De Pracht, All rights reserved.


De Pracht wordt gesteund door het Oranje Fonds


Prachtflits is een uitgave van Stichting De Pracht Ekenrooi, bedoeld om belangstellenden op de hoogte te houden van de activiteiten en de ontwikkelingen rondom De Pracht. Meer informatie vindt u op de website van De Pracht: www.depracht.nl. Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Meld u hier af.
Email Marketing Powered by Mailchimp