Copy
View this email in your browser
 Snowboard      Freeski      Snowjam      Freestyle Tour      BK Freeride      News

Dennis en Stef scoren op de FIS Junior WC

Na het succesvolle WK in Sierra Nevada was het de beurt aan de beloften om zich te tonen in de slopestyle en big air op het WK Junioren in het Tsjechische Spindleruv Mlyn.
 
Onze jonge landgenoten wisten enkele mooie ereplaatsen in de wacht te slepen.
Manon Suffys had zich met een score van 70.66 geplaatst voor de halve finale in slopestyle. Ze kon in de halve finale haar run nog verbeteren en schopte het tot de finals. Daar werd ze verdienstelijk 8ste.
Bij de mannen waren de beste resultaten weggelegd voor Dennis Van Hoeij en Stef Vandeweyer, allebei leerlingen van de Topsportschool Snowboarden in Wilrijk.
 
Dennis behaalde zijn beste resultaat in de big air competitie waar hij met een “backside 1080 nosegrab” en een “cab 900 mute” erg knap 6de werd. Stef kon in de big air niet zuiver genoeg landen maar plaatste zich wel rechtstreeks voor de finale in slopestyle. Hij werd uiteindelijk 9de (eerste Europeaan).
Het WK junioren werd gedomineerd door riders uit Canada, Japan en  de VS. Met drie finaleplaatsen bewezen onze jonge landgenoten wel dat ze hun plaats meer dan waard zijn op het internationaal niveau.

De beelden van Dennis en Stef!

Sebbe claimt opnieuw de 9 Knights


Na zijn overwinning van vorig jaar stond Sebbe opnieuw aan de top van deze prestigieuze wedstrijd. Kers op de taart, Seppe werd 2e!
Bekijk de waanzinnige beelden! 
Freeski madness op deze editie. Check de allereerste 1800!!

Kick-off Snowjam

Morgen staat de eerste riders-meeting van de Belgian Open op het programma. We gingen alvast eens kijken hoe de BA (op de gletsjer) en de SS er bij liggen.
Check de beelden uit L2A!

Mathieu Verlinden is dé Poederbaas!


Mathieu claimt de winst als beste Belgische freeride skiër maar grijpt ook de winst tijdens het Poederbaas Freeride Festival.
Check de beelden uit Les 2 Alpes!
Steeds van alles op de hoogte zijn? Volg ons via social media!
Copyright © 2017 Sneeuwsport Vlaanderen, All rights reserved.


Wil je veranderen hoe je deze mails ontvangt?
Je kan je profiel wijzigen of je uitschrijven van deze mailinglist.

Email Marketing Powered by Mailchimp