Copy
Seneste nyt fra Copenhagen Health Innovation
Se denne email i din browser
Velkommen til CHIs nyhedsbrev. Her får du nyheder, inspiration og relevante events inden for sundhedsinnovation tilsendt cirka en gang om måneden.

Feedback skal give bedre kikkertundersøgelser af tarmen

Det er svært at lave en kikkertundersøgelse af tarmen. Derfor har CHIs partnere udviklet et feedbacksystem, som kan bedømme, hvor dygtig en læge er til at udføre undersøgelsen. Ph.d.studerende Andreas Vilmann har de sidste to måneder testet, om feedbacken får uerfarne læger til at lære bedre.

Læs hele nyheden

Kom til morgen-møde

CHI Morgen giver d. 30. marts kl. 8.30-9.45 et indblik i, hvordan man på Bornholms Hospital arbejder med brugerinvolvering, når der skal styres efter, hvad der giver mest værdi for patienterne.
Se mere om CHI Morgen og tilmeld dig

Fire teams udvalgt til Health Innovators

Fire teams med i alt 15 studerende fra CBS, DTU og KU kom igennem nåleøjet på CHIs inkubatorprogram Health Innovators. De skal i 13 uger arbejde videre med deres idéer inden for antibiotikaresistens, medicinske aborter, behandling af hjertestop og håndkøbstest for infektionssygdomme.
Se mere om Health Innovators
Vinderen af Gurubogen fundet
Alle der har skrevet sig op til CHIs Nyhedsbrev har automatisk deltaget i konkurrencen om et eksemplar af Jonathan Løws nye bog Gurubogen.

Vinderen er nu fundet og det blev Lars Krarup, der er kontaktet. Han modtager snarest sit nye inspirationsværk.
Mød os på Medico Bazaar
8. marts 2017 kl. 10-16 er Copenhagen Health Innovation på Medico Bazaar på DTU. Find os i udstillingsområdet, hvor vi har en stand, og hør mere om vores arbejde med at skabe sundhedsinnovation gennem uddannelse.

Se mere om Medico Bazaar her.

Engelsk hjemmeside klar

CHIs hjemmeside findes nu også på engelsk, så spred ordet hvis du kender nogen der vil vide mere om CHIs arbejde med sundhedsinnovation og uddannelse.

copenhagenhealthinnovation.dk/en
Copyright © 2017 Copenhagen Health Innovation, All rights reserved.


Vil du ændre hvordan du modtager disse emails?
Opdater dine præferencer eller afmeld dig denne liste

Har du fået nyhedsbrevet videresendt?
Tilmeld dig nyhedsbrevet

Email Marketing Powered by Mailchimp
CHIs projekter er støttet af Region Hovedstaden, Den Europæiske Socialfond og Regionale Erhvervsudviklingsmidler.