Copy
Nyhetsbrev NSO
Se denne e-posten i nettleseren

Nyhetsbrev januar

Se hva som har skjedd siden sist på 46 sekunder!
Les om hvorfor NSO er i mot skolepenger
Det er i skrivende stund rundt regnet tre måneder til landsmøtet, og selv om det er en fjerdedel av året føler vi i valgkomiteen på at det ikke er lenge igjen til studentbevegelsens vakreste eventyr. 

I tillegg til at det skal vedtas god politikk og spennende handlingsplaner med ambisiøse politiske mål, skal organisasjonen velge en rekke representanter som skal arbeide iherdig med å oppfylle landsmøtets bestillinger. Vi håper at akkurat du som leser dette ønsker å stille til valg i år!

Det er nemlig så varierte verv som det å sitte i arbeidsutvalget, sentralstyret, politiske og organisatoriske komiteer som skal fylles med kompetente og engasjerte studenttillitsvalgte fra hele landet! 

Vi håper at dere ønsker å stille til valg, og ikke minst at dere hjelper oss i valgkomiteen med å anbefale engasjerte studenter på deres studiesteder til å stille! 

Med vennlig hilsen,
Valgkomiteen 
Som engasjert i NSO har vi ingen toleranse for trakassering eller diskriminering. Vi tar vare på hverandre og viser gjensidig respekt. Derfor har vi lansert en ny side om trivsel der man har muligheten til å melde i fra om kritikkverdige forhold. 
NSOs landsmøte 2018 avholdes i Tønsberg 20.-22. april. For mer informasjon se student.no/lm
 

Følg NSO

Nettside - Norsk studentorganisasjon
Twitter
Facebook
Instagram
Snapchat
Copyright © 2018 Norsk studentorganisasjon, All rights reserved.

Ønsker du å endre måten du mottar disse e-postene?
Du kan oppdatere dine innstillinger eller melde deg av denne listen

Email Marketing Powered by Mailchimp