Copy
Nyhetsbrev NSO
Se denne e-posten i nettleseren

Nyhetsbrev mai

NSOs nyvalgte AU for 2019/20  Christina Eide, Julie Størholdt Iversen , Marte Øien, Stian Skarheim Magelssen, Felipe F. Garcia og Fam Karine Heer Aas. (Foto: NSO/ Jonas O. Østvik)
Regjeringen har kommet med forslag til lovendring i UHR-loven 
Vi er veldig fornøyde med gjennomslag for flere av våre innspill som f.eks lovfestet studentombud, styrkede rettigheter for studenter med funksjonsnedsettelse og null toleranse for seksuell trakassering.
Jone Trovåg fra Arbeidsutvalget har deltatt på Nordisk Ordförande Møte der temaet for helgen var Students for Sustainability. Studenttillitsvalgte fra hele Norden har diskutert klima og bærekraft fra et studentperspektiv og hvilke tiltak og aksjoner studenter kan gjøre som unge engasjerte samfunnsborgere
Bli med på sommerfest med NSO torsdag den 27. juni i Oslo. Følg med på Facebook-arrangementet for oppdatert informasjon. 
Vi dekker dessverre ikke reise eller opphold for deltakelse. 
Vårens vakreste eventyr ble gjennomført sist måned. Har du fått med deg vedtakene og valgresultatene fra landsmøtet? 

 
Delta i SSB undersøkelsen Eurostudent. Frem til 10.mai kan utvalgte studenter gi informasjon om sin daglige økonomi til hvor tilfreds de er med sine studier. NSO oppfordrer alle som blir trukket til å delta i undersøkelsen. 

Følg NSO

Nettside - Norsk studentorganisasjon
Twitter
Facebook
Instagram
Snapchat
Copyright © 2019 Norsk studentorganisasjon, All rights reserved.

Ønsker du å endre måten du mottar disse e-postene?
Du kan oppdatere dine innstillinger eller melde deg av denne listen

Email Marketing Powered by Mailchimp