Copy
Nyhetsbrev NSO
Se denne e-posten i nettleseren

Nyhetsbrev mars

Har du fått med deg hvem som skal stille til Arbeidsutvalget, Sentralstyret eller andre komiteer? Allerede imorgen kan du få med deg den første debatten mellom leder- og AU-kandidatene på Frokostkjelleren til Universitetet til Oslo fra kl. 20:00-21:45.  Det vil også bli streamet på nett og NSOs facebook side. 
Hør på  #Studentsnakk siste episode om seksualitet
Programledere Marte Øien og Sofie Bergstrøm har en tankevekkende samtale om seksualitet, følelser og helse sammen med Dr. Nils. Podcasten er tilgjengelig på Soundcloud eller iTunes.
NSO har gjennom flere år jobbet med å få til en bokutgivelse om den organiserte studentbevegelsen i Norge. Nå har endelig arbeidet med studentens historie har startet sammen med historikeren Åsmund Borgen Gjerde! 
Vårens vakreste eventyr står straks for tur og sakspapirene til NSOs landsmøte er nå tilgjengelig på nett!  Vi ser frem til en engasjerende debatt om organisasjons øverste politiske dokument prinsippprogrammet. 

Det kommer til å bli spennende diskusjoner om velferds -og utdanningspolitisk plattform som også skal revideres.

#LMNSO blir streamet fra 4.-7 april både på student.no og på NSOs facebook side
Les biologiprofessoren Christian Jørgensen blogginnlegg om hvordan han får til en aktiv og formaktiv undervisningsituasjon for studenter ved Universitetet i Bergen. 

Følg NSO

Nettside - Norsk studentorganisasjon
Twitter
Facebook
Instagram
Snapchat
Copyright © 2019 Norsk studentorganisasjon, All rights reserved.

Ønsker du å endre måten du mottar disse e-postene?
Du kan oppdatere dine innstillinger eller melde deg av denne listen

Email Marketing Powered by Mailchimp