Copy
Nyhetsbrev NSO
Se denne e-posten i nettleseren

Nyhetsbrev mai

Periodens siste sentralstyremøte blir avholdt på Det teologiske menighetsfakultet i Oslo fredag 19. mai kl. 14.00 til lørdag 20. mai kl. 18.00. Følg gjerne direkte-sendingen av møtet. Det skal blant annet diskuteres nye politiske dokumenter om læringsmiljø og studenthelse.
Den 7. juni arrangerer NSO sin sommerfest i Oslo. Festen er et åpent arrangement på Dattera til Hagen fra kl. 17. Sjekk Facebook-arrangementet for oppdatert informasjon.
Årets Avspark-konferanse blir avholdt på Romerike Folkehøyskole 4.-6. august. Konferansen er for ledere fra medlemmene, politiske komiteer, sentralstyret, valgkomiteen, kontrollkomiteen og det nye fagrådet.
Valgkomiteen har en siste oppfordring til deg.
NSO har et nytt organ. Dette er din siste sjanse til å stille til verv i vår. Fristen er 18. mai!
Les Christine Svendsrud fra arbeidsutvalget sitt blogginnlegg om kvoteordninger og mobilitetstipend. Vi kommer til å oppdatere NSO-bloggen jevnlig. Følg oss gjerne også på Snapchat @studentsnakk, om du ikke gjør det allerede.
Ønsker du å jobbe sammen med oss?
NSO er på utkikk etter en politisk rådgiver innen høyere utdanningspolitikk.
Søknadsfristen er 31.mai.
Følg med når vi er på høring om revidert nasjonalbudsjett førstkommende mandag, 22. mai, kl. 13:30-14:15. Øystein Parelius fra arbeidsutvalget skal snakke på vegne av NSO.
Tidligere internasjonalt ansvarlig i NSO, Helge Schwitters, er valgt som president av European Students’ Union (ESU) - Paraplyorganisasjonen for de europeiske student-organisasjonene. Hør intervjuet med Helge i Her og Nå på NRK.

Følg NSO

Nettside - Norsk studentorganisasjon
Twitter
Facebook
Instagram
Snapchat
Copyright © 2017 Norsk studentorganisasjon, All rights reserved.

Ønsker du å endre måten du mottar disse e-postene?
Du kan oppdatere dine innstillinger eller melde deg av denne listen

Email Marketing Powered by Mailchimp