Copy
Nyhetsbrev NSO
Se denne e-posten i nettleseren

Nyhetsbrev august

Se hva som har skjedd siden sist i den utvidede videoen av nyhetsbrevet! 
PS. Det tar mindre enn to minutter. 
Norges største undersøkelse om studenthelse lanseres onsdag 5.september!
NSO-leder Håkon Randgaard Mikalsen deltar i en panelsamtale i forbindelse med lanseringen og arrangementet vil bli strømmet.
50 000 studenter fra hele landet har svart på undersøkelsen og vi oppfordrer dere til å følge med for å mer informasjon om hvordan studenter egentlig har det idag. 
Et tall er allerede sluppet fra undersøkelsen og viser at 1/3 er ensomme. 
Vi håper dere følger med på NSOs kanaler den førstekommende mandagen 3.september! Da arrangeres nemlig det første sentralstyremøtet og det blir streamet på både på student.no og på Facebook-siden vår. 
Vi startet denne måneden med å arrangere Avspark på Romerike Folkehøyskole.Det var veldig gøy å få samlet hele organisasjonen til en skikkelig kick-start. Blant annet så fikk vi foredrag om både European Student Union  og studentbevegelsens historie. Dette og alle de spennende diskusjonene vi begynte på under avspark håper vi vil fortsette ut året!
Fra venstre Martin Henriksen (AP), Marit Knutsdatter Strand (SP), Mathilde Tybring-Gjedde (H) og Sivert Bjørnstad (FRP). 
I samarbeid med ANSA arrangerte vi #Studentnach for sjette år på rad under Arendalsuka. I tradisjon tro ble det en morsom debatt der politikerne fra Høyre, Arbeiderpartiet, Fremskrittspartiet og Senterpartiet diskuterte høyere utdanning både her i Norge og utenlands. 

Følg NSO

Nettside - Norsk studentorganisasjon
Twitter
Facebook
Instagram
Snapchat
Copyright © 2018 Norsk studentorganisasjon, All rights reserved.

Ønsker du å endre måten du mottar disse e-postene?
Du kan oppdatere dine innstillinger eller melde deg av denne listen

Email Marketing Powered by Mailchimp