Copy
Nyhetsbrev NSO
Se denne e-posten i nettleseren

Nyhetsbrev juni

Vi ønsker alle en fin feiring under Oslo Pride 2019!
Et samlet storting vedtok sist uke lovfestet rett til studentombud for alle studenter. Norsk studentorganisasjon (NSO) mener at dette er viktig for norske studenter, og en nødvendig oppfølging etter #MeToo. 
Norsk studentorganisasjon (NSO) har gjennomført en undersøkelse blant norske studentdemokratier som viser at halvparten er underfinansiert. 
Det studentpolitiske året er snart omme. Derfor inviterer vi venner av studentbevegelsen, samarbeidspartnere, gamle, nye, av- og påtroppende studenttillitsvalgte for å feire året som er gått, og det som skal komme. Velkommen skal du være på NSOs sommerfest den 27. juni på Ingensteds. Følg med på Facebook-arragementet for mer informasjon. :-) 
Avspark er organisasjonens startskudd for det kommende året. Her samles tillitsvalgte og medlemslag i NSO. Dette finner sted på Romerike Folkehøgskole 1.- 4. august. Husk at påmeldingsfristen er 7.juli!  Trykk gjerne delta på Facebook-arrangementet! 
Vi har hatt besøk av vår danske søsterorganisasjon Danske Studenters Fellesråd. Det ble gjennomført en  erfaringsutveksling og de delte deres kampanje rettet mot folketingsvalget. Vi diskuterte også studenters engasjement for klimapolitikk.

Følg NSO

Nettside - Norsk studentorganisasjon
Twitter
Facebook
Instagram
Snapchat
Copyright © 2019 Norsk studentorganisasjon, All rights reserved.

Ønsker du å endre måten du mottar disse e-postene?
Du kan oppdatere dine innstillinger eller melde deg av denne listen

Email Marketing Powered by Mailchimp