Copy
Nieuwsbrief Hobbycentrum Nijmegen-Oost
Bekijk deze e-mail in je browser.

Nieuwsbrief 
Hobbycentrum Nijmegen-Oost
Mei 2019Wij.... Club van het jaar?!

 

HET IS TIJD OM OP ONS TE STEMMEN! Wij zijn al genomineerd om mee te dingen naar de titel "club van het jaar"! Winnen zou geweldig zijn!

Ben je vrijwilliger of ben je deelnemer? Draag je ons een warm hart toe? Vind je het belangrijk dat wij bestaan? Stem dan op ons! De winnaar is degene met de meeste stemmen ten opzichte van het aantal leden. En de prijs is een masterclass naar keuze van een expert en een professionele promotiefilm! 

Stemmen kan tot 7 juni, maar wacht niet en doe het nu! Gebruik deze link: https://www.clubvanhetjaar.nl Vul je naam en emailadres in. Je stem is pas definitief als je de bevestigingslink in het mailtje van de organisatie aanklikt. Heel simpel en het duurt maar 1 minuut! 

Jaarverslag 2018


Het jaarverslag is een verantwoording naar onze subsidieverstrekker, 'de gemeente Nijmegen', en ligt voor alle geïnteresseerden ter inzage op ons kantoor. In het jaarverslag staat wat we in 2018 hebben bereikt; zoals het aantal deelnemers, vrijwilligers, stagiaires en mensen met re-integratietrajecten die in 2018 actief waren bij Hobbycentrum Nijmegen-Oost. Verder beschrijven we kort en bondig welke PR acties we hebben uitgevoerd en wat de ontwikkelingen zijn wat betreft de samenwerking met ons netwerk. Dus geïnteresseerd? Kom even langs op ons kantoor!

Mooie film over het Hobbycentrum

Nieuwe activiteiten en uitbreiding van ons programma?! 


In september willen we ons aanbod uitbreiden en nieuwe activiteiten aankondigen! Dus ken je iemand die vrijwilliger wil worden en een workshop of een cursus wil geven? Of heb je een goed idee voor uitbreiding van ons aanbod? Tip ons en geef je ideeën aan ons door!

Erkenning verlengd en uitgebreid

 

Al jarenlang hebben we een erkenning als leerbedrijf voor verschillende opleidingen. 25 april zijn we opnieuw gekeurd en is de erkenning verlengd en zelfs uitgebreid met meer opleidingen. Nu zijn we aan het inventariseren welke stages passen bij de werkzaamheden van het Hobbycentrum en welke stagiaires ons volgend schooljaar kunnen gaan helpen.We doen mee met de Rabobank Clubkas


Bij de Rabobank Clubkas kun je als vereniging of stichting een project aanmelden waar je geld voor nodig hebt. Het Hobbycentrum heeft een project aangemeld. Namelijk; het aanpassen van de keuken achter de bar, zodat we soep kunnen gaan aanbieden tijdens de lunch. Leden van de Rabobank kunnen stemmen op de verschillende projecten; alle projecten krijgen geld. Hoeveel geld? Dat ligt aan het aantal stemmen. Van dinsdag 14 mei tot en met woensdag 29 mei 2019 kunnen de ruim 25.000 leden van Rabobank Rijk van Nijmegen stemmen. Zij ontvangen op 14 mei een stemkaart met een unieke code op de deurmat. Hiermee kunnen ze via een online stemmodule hun stem uitbrengen. Ieder lid ontvangt vijf te verdelen stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club mogen worden uitgebracht.

Let op! Als je een bankrekening hebt bij de Rabobank dan ben je een klant en dan kun je dus niet stemmen. Alleen klanten die op 1 april 2019 lid zijn van Rabobank Rijk van Nijmegen kunnen stemmen en ontvangen hiervoor post van de Rabobank met een persoonlijke stemcode. Heb jij deze post gekregen, dan willen we je natúúrlijk vragen om op ons te stemmen! :)Gezocht tweede begeleider 'Cartoontekenen'


Jasper de Glas is een cartoontekenaar en zou het leuk vinden om samen met iemand anders een workshop cartoontekenen te geven. Kennis en kunde omtrent cartoontekenen is voor de tweede begeleider niet nodig. Dus lijkt het je leuk om deze cursus samen met Jasper te geven? Of ken je iemand die dit zou willen doen? Geef het dan door aan ons!

Expositie in de Dorpschuur in Lent


Frans Mikx organiseert een expositie in de Dorpschuur in Lent voor hobbyisten en nodigt alle deelnemers en vrijwilligers uit om deel te nemen aan de expositie. De expositie is in het weekend van 31 augustus en 1 september. Heb je iets moois gemaakt wat je graag wilt tentoonstellen dan kun je contact opnemen met Frans Mikx (024-3244531 of fransmikx@hotmail.com)

Grote schoonmaak- en opruimactie!


Voor 13 juli willen we vragen of iedereen zijn werkstukken mee naar huis wil nemen. Let op! Alle werkstukken die blijven staan, zullen we verkopen of weggooien! Begeleiders willen we vragen om de kasten op te ruimen en overtollige hobbymaterialen weg te gooien. Dit is natuurlijk niet om mensen te pesten, maar een noodzakelijk actie om de werkruimtes en de kasten beter in te delen.

Let op, hobbycentrum is gesloten op:


Het Hobbycentrum is bijna altijd geopend en iedereen is elke dag welkom bij ons, maar elk jaar zijn we ook een paar dagen gesloten. De nationale feestdagen zoals Hemelvaart en Pinksteren zijn we dicht en let op: de dag na hemelvaart vrijdag 31 mei zijn we ook gesloten. Daarnaast hebben we zomervakantie van 13 juli tot 4 augustus.

Werkstukken gemaakt in het hobbycentrum

  
Foto links: Thea Janssen, zijde- schilderen
Foto rechts: anoniem, olieverf
Twitter
Twitter
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2019 Hobbycentrum Nijmegen-Oost - alle rechten voorbehouden