Copy
Nieuwsbrief Hobbycentrum Nijmegen-Oost
Bekijk deze e-mail in je browser.

Nieuwsbrief
Hobbycentrum Nijmegen-Oost
Februari 2019

In deze nieuwsbrief staan twee belangrijke berichten, die we graag nu even onder jullie aandacht brengen. In de volgende nieuwsbrief, in maart, zal het hele programma met alle activiteiten van de OPEN-DOE-DAG staan!


OPEN DOE DAG op 7 april, geef je op en vertel het verder!

Zondag 7 april van 11.00 tot 16.00 organiseren we een OPEN DOE DAG in het wijkcentrum "Daalsehof" in Nijmegen Oost. Het wordt een inspirerende dag met workshops, demonstraties, verkoop van zelfgemaakte producten en een informatiemarkt. Hobbycentrum Nijmegen Oost, huurders van de Daalsehof, verenigingen, stichtingen en wijkbewoners zijn van harte welkom en worden uitgenodigd om zich deze dag te presenteren. Het gezamenlijke thema is Hobby & Vrijetijd!

Wil je een informatietafel? Wil je iets demonstreren? Een workshop geven? Of wil je zelfgemaakte spullen verkopen? Dat kan allemaal 7 april! De enige voorwaarde is, dat het iets te maken moet hebben met het thema Hobby & Vrije tijd. En voor de verkoop geldt; het wordt geen rommelmarkt. Er kunnen alleen mooie zelfgemaakte spullen verkocht worden; bijvoorbeeld zelf opgekweekte plantjes, zelfgebakken koekjes, (amateur) kunst, een zelfgemaakte gedichtenbundeltje enz. Ook een clown, acrobaat of een sneltekenaar is van harte welkom! 

Deelnemen aan het programma is gratis. Wil je meedoen? Geef je dan op voor 10 maart via het emailadres: info@hobbycentrumnijmegenoost.nl

Ken je iemand anders die mogelijk interesse heeft? Of ken je een andere organisatie of vereniging die bijvoorbeeld nieuwe leden of vrijwilligers nodig heeft? Vertel het gerust verder!

Samen maken we er een geweldig evenement van! 


Stem op het Hobbycentrum!

De fotowedstrijd van de NRC, ...... en we staan op dit moment op nummer 4 met 131 stemmen! Stemmen kan tot 1 maart, dus het zou geweldig zijn als we de laatste dagen van de maand februari nog een paar plaatsen stijgen in de ranglijst. Dus help ons naar plaats.......?!

Het Hobbycentrum doet deze maand mee aan de fotowedstrijd van de NRC met het thema: Nederland heeft lief. Onze foto heeft als titel: Vrijwilligster wordt in het zonnetje gezet door Hobbycentrum Nijmegen Oost. De foto is gemaakt door Ineke Janssen. Bij deze wedstrijd kan het Hobbycentrum een publieksprijs winnen als we heel veel stemmen op de foto krijgen en belangrijker nog we krijgen veel bekendheid. Vandaar de vraag om zelf te stemmen en jullie buren, vrienden en familie te vragen om te stemmen!

Stemmen is simpel en duurt nog niet eens 1 minuut. Dus....
1. Klik op onderstaande link:
https://foto.nrc.nl/Picture/view/67997?#picture
2. Klik op de rode duim onder de foto
3. Geef je emailadres op
4. Klik op de zwarte balk STEM
5. Kijk in je mailbox, daar staat een mail van Noreply@NRC.nl met de titel 'Bevestiging stem NRC fotowedstrijd'
6. Klik op de bevestigingslink in die mail.

Als je meer emailadressen hebt, kun je op deze manier meerdere keren stemmen.

Je kunt ook de link
https://foto.nrc.nl/Picture/view/67997?#picture
sturen naar familie en vrienden en hen vragen of ze op de foto willen stemmen. En je kunt de link op je Facebook zetten of via Whatsapp verspreiden.

Op de site van de NRC fotowedstrijd (https://foto.nrc.nl/?order=rank) kun je zien welke foto op het moment de meeste stemmen heeft, en hoeveel stemmen onze foto heeft.

Werkstukken gemaakt in het hobbycentrum

Foto links: Maaike Hermens, borduren
Foto rechts: Maaike Schiedon, sieraden maken
Twitter
Twitter
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2019 Hobbycentrum Nijmegen-Oost - alle rechten voorbehouden