Copy
Butlletí 03
View this email in your browser
actualitat
Vídeo del concert solidari " Clam per la Intel·ligència Límit"
Si us vau perdre el concert solidari de Clams a la Sala Luz de Gas del 13 de desembre, no us podeu perdre aquest vídeo, on hi trobareu també entrevistes amb els protagonistes de la nit, responsables de les entitats i els actors Toni Albà i Pep Planas.
Veure el vídeo
Futbol extraescolars
Acte de presentació del futbol base del CE Europa i de l’Europa acidH
Des del setembre, el CE Europa té secció de futlbol adaptat amb els equips de l'acidH A i B. El passat 15 de gener es va fer la presentació dels equips de  2017. Després de guanyar els dos tornejos en els quals ha participat, el CE Europa - acidH està demostrant molt bons resultats, amb uns equips de grans jugadors dins i fora del camp, que ocupen les primeres posicions de la Lliga.
Llegeix més
Escola d'Adults
Finalitza l'exposició "I tu, com ho veus?", de l'Escola d'Adults de l'acidH
Els alumnes de l'Escola d'Adults van elaborar el curs passat l'exposició fotogràfica I tu, com ho veus? que fins fa poc va estar exposada al Hall de l'acidH. Podeu veure algunes imatges de l'exposició i descobrir-ne més sobre el seu significat i valor en aquest article.
Llegeix més
Servei Ocupacional d'Inserció
Venda de PA PÉ del SOI a la botiga de Belles Arts Piera
El darrer trimestre del 2016, es va iniciar la venda de PA PÉ del SOI (Servei Ocupacional d’Inserció) d’acidH a la botiga PIERA , la famosa botiga de belles arts ubicada a Barcelona. Aquí hi podreu trobar els fulls de paper reciclat elaborats als tallers del SOI i més endavant, llibretes...
Llegeix més
Escola de vida Montserrat
Celebració del Dia escolar per la No Violència i la Pau
El 30 de gener, els alumnes de l'acidH van celebrar el Dia escolar de la No violència i la Pau amb diversos tallers i xerrades. Les entitats Médicos sin Fronteras i la Fundació PAX van visitar l'escola per parlar als alumnes sobre la solidaritat amb alguns exemples, i van aprendre també a ballar la dansa de la Capoeira!
Llegeix més
Entrevista  
Federico Mayor Zaragoza a la revista Corresponsables, en motiu de l'acte anual de l'acidH
El passat mes de novembre es va celebrar l'Acte Anual de l'acidH, on el Sr. Federico Mayor Zaragoza va oferir la seva conferència "Educació per a tothom al llarg de tota la vida". En aquest acte, els periodistes de Corresponsables van tenir l'oportunitat d'entrevistar-lo, i el resultat, molt interessant,  ha estat publicat recentment. 
Llegeix l'entrevista
l'acidH als mitjans
Televisió
Un rap elaborat per alumnes de l’acidH i de l’escola el Nou Patufet
Notícia publicada a BTV sobre la nova iniciativa que l'entitat Càmeres i Acció està desenvolupant amb joves d'entre 15 i 16 anys de les escoles Vida Montserrat de l'acidH i Nou Patufet per tractar els temes que els preocupen. Veure la notícia
Premsa escrita
Article "acidH: límits i fronteres" a la revista Catalunya Cristiana
Article publicat a la revista Catalunya Cristiana, escrit pel Sr. Lluis Serra Llansana, patró de la Fundació acidH. Llegir l'article
Col·labora amb nosaltres!
Copyright © *|2016|* *|acidH|*, All rights reserved.
*|www.acidh.org|* *|Siracusa 53, 08012 Barcelona |*

Our mailing address is:
*|acidh@acidh.org |*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp