Copy
Nieuwsbrief, 2020 ☼ 6
~onderaan deze mail meer leukerds ~
DANK JULLIE WEL:
❤ mooierds die ik afgelopen jaar daadwerkelijk heb ontvangen op locatie en/of die flexibel doorschoven naar volgend jaar.
❤ partners in 'crisis' voor de onmisbare, flexibele, oplossingsgerichte en trouwe samenwerkingen: Nicole (Spanje); Caner (Spanje, Sailing Chef Turkije/Griekenland); Lotje (Italie en Poros); Ester (Poros en Online); Lisette (Veluwe); Dora, Vaggelis, Rik, Katerina, Michelle, Stella, Vagia en Alex (Griekse eiland Poros); Mariska (Online); Jacqueline (Duitsland).

Ha <<First Name>>,

Van een korte terugblik en een groot DANK JULLIE WEL naar het NU: hoe is jouw ochtendroutine momenteel? Willekeurig, afwisselend of in een vast ritme? Ik hou en geloof in een combi van alle drie om je zintuigen, de lol en de weerstand ten volle te ervaren. Misschien wil jij ook weer eens iets nieuws starten? Een aantal van mijn laatste ochtendrituelen lees je verderop. Als eerste nu, als dank voor jouw trouwe volgen, eindejaarsbonussen voor jou!

EINDEJAARSBONUSSEN VOOR JOU:
  • YouTube: 2 nieuwe 10-minuten slow flow filmpjes online op mijn YouTube-kanaal en afspeellijsten met de yin-filmpjes en de flow-filmpjes. Ja, ja, overzicht.
  • YIN in Pyjama: Naast de wekelijkse online-LIVE-lessen via Zoom, op zaterdag en zondag van 9-10 uur, geef ik op woensdag 23 december 2020 van 21-22 uur een heel uur YIN in Pyjama. Die les kun je gewoon thuis op bed volgen. Klik hier voor meer info, de prijs en de aanmeldknop.
  • Massage: 10% korting op een massage op onze woonboot in Amsterdam. De korting geldt als je een massage inplant vóór 15 januari 2021, en vóór 15 april 2021 op mijn massagetafel ligt. 
  • Muziektip die aansluit bij deze nieuwsbrief: Saying yes to live, both shadow and light: Shedding skins
  • Vroegboekkorting € 75 voor de week van 10-17 april op Poros, mits je boekt voor 15 januari 2021. Voor alle yogaweken geldt: ❤ € 50 terugkomkorting als je nog een keer voor dezelfde locatie boekt. ❤ € 25 extra korting als jij al geweest bent en je iemand meeneemt die nog nooit eerder is geweest. ❤ Je mag de kortingen bij elkaar optellen. Alle data en tarieven vind je hier.
  • Foto's om even weg te dromen en gelijk de doorklikmogelijkheid naar de betreffende informatie op mijn site.
Mede door doorschuivingen van 2020 zijn een aantal weken van 2021 op een haar na VOL, check beschikbaarheid en neem voor de zekerheid een vrijblijvende optie.
OCHTENDRITUELEN
  • De laatste tijd begin ik de dag met schrijven, als onderdeel van het programma van The Artist Way, een methode om zaadjes te planten voor je dromen en eerste stappen te zetten.
  • Daarna doe ik 10 minuten bootcamp-achtige taferelen als warming-up voor de volgende stap: 
  • Een plons in het water en een zwemspurt naar de overkant van de gracht en terug. Met 4 graden watertemperatuur momenteel!
Wahoe! Tijdens alle 3 de onderdelen ervaar ik de gruwel, de saaiheid en de kick. Per saldo is dit vernieuwde ritme tot nu toe wonderlijk inspirerend en energiegevend! 

En gelukkig is er daarna een warme douche en yoga, beide vervelen nooit!

Ik ben benieuwd naar jouw ochtendritme, wie weet verruil ik een onderdeel van het mijne binnenkort. Eén ding is zeker, de yoga blijft, ik hoop bij jou ook. Sterker nog, ik hoop je in 2021 weer te zien, online of live. Mail mij gerust voor vragen of voor een vrijblijvend optie zodat je zeker bent van een plek, dan mail ik jou als de betreffende les, het weekend of de week vol dreigt te raken en kun je op dat moment jouw optie definitief maken of cancelen.

Veel liefs,
Suus
DANK JULLIE WEL:
Like je 'Yoga met Suus' al op instagram of facebook? Zo ben je nog sneller op de hoogte van nieuwtjes.
Deel dit op fb
Stuur dit bericht door aan iemand
Yoga, yoga, yoga!

Je ontvangt deze email omdat je je hebt opgegeven voor de nieuwsbrief van Yoga met Suus. De nieuwsbrieven worden ongeveer 6x per jaar verstuurd en geven je updates over yogavakanties, yogaweekenden, yogalessen en nog veel meer over yoga.

Vragen of tips? Je kunt mij bereiken op suus@yogametsuus.nl.
Klik hier als je je gegevens wilt wijzigen, of hier als je je uit wilt schrijven voor de nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp