Copy
Nieuwsbrief, 2020 ☼ 5

Ha <<First Name>>,

Herken jij dit verhaal van de Chinese boer met z'n kreupele zoon over 'geluk en ongeluk'? Het zit regelmatig in mijn hoofd. Het prikkelt mijn nieuwsgierigheid. Hoe werkt dit voor jou?

Dat er in oktober 2 yogaweken door konden gaan in Griekenland voelde in ieder geval als een groot geluk. Als je mee wilt genieten van de foto's dan kun je die via facebook of instagram zien.

Een groot voorbeeld van een geluk bij een ongeluk zijn de online lessen.

 
ONLINE LIVE LESSEN: Je kunt nog steeds meedoen, eenmalig, af en toe of wekelijks! Iedere zaterdag en zondag van 9-10 uur. Klik op dit rode vlak voor meer info of aanmelden. De lessen zijn opgebouwd rondom een thema:
Vanaf je tenen tot en met je kruin in beweging. Ik begeleid je er doorheen en jij pikt er qua beweging en inspiratie uit wat jou past. Voorbeelden van de thema's:
~THUIS~Traag, Heerlijk, Uitstellen, Irritatie, Synchronisiteit
~GRACHT~
Gevoel, Rommel, Aangenaam, Creatie, Heupen, Troost
~OVAAL~
Opnieuw, Verbinden, Afwisseling, Aan, Levenservaring
~SSTT~Stem , Stilte, Toe doen, Taal
❤ TIP! Schitterende film op netflix. Over wat de natuur en aandacht ons kunnen leren.


 

Gun jezelf yoga als kado of stuur deze mail door naar iemand anders. Zowel online als live zijn de groepen altijd kleinschalig. Het persoonlijke contact versterkt de belevenis van de yoga. Dit maakt wel dat de lessen/weken soms als vroegtijdig vol zitten. Mail mij gerust voor een vrijblijvend optie zodat je zeker bent van een plek, dan mail ik jou als het vol dreigt te raken en kun je op dat moment jouw optie definitief maken of cancelen. Door een groot aantal doorschuivingen zijn veel weken voor 2021 zelfs al bijna vol. Ik hoop je te zien, online of live!!!!

Liefs,
Suus
Like je 'Yoga met Suus' al op instagram of facebook? Zo ben je nog sneller op de hoogte van nieuwtjes.
Deel dit op fb
Stuur dit bericht door aan iemand
Yoga, yoga, yoga!

Je ontvangt deze email omdat je je hebt opgegeven voor de nieuwsbrief van Yoga met Suus. De nieuwsbrieven worden ongeveer 6x per jaar verstuurd en geven je updates over yogavakanties, yogaweekenden, yogalessen en nog veel meer over yoga.

Vragen of tips? Je kunt mij bereiken op suus@yogametsuus.nl.
Klik hier als je je gegevens wilt wijzigen, of hier als je je uit wilt schrijven voor de nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp