Copy
Nieuwsbrief Yoga met Suus, 2019 ☼ 5
Ha <<First Name>>,

Doe het. Neem vakantie, minstens een uurtje per dag, op jouw ultieme manier. Hou het gevoel en het ritme vast. Het kan, jij kunt het!

Selectie aan kadootjes en tips:

Yin lovers: hier een nieuwe yin-yogavideo van 30 minuten. Opgenomen voor jou aan het Burgermermeer in Friesland. Laat het ruisen van de wind en de golven je meenemen. Dat kan gerust heerlijk op bed!

Flow liefhebbers
Nog even geduld, de opname is klaar, ik ga het nieuwe flow-filmpje binnenkort afmonteren. Uiterlijk in de volgende nieuwsbrief verschijnt de doorkliklink in jouw mail! Tot die tijd: KLIK HIER voor andere tips.

Massages
Hou jij ook zo van massages en heb jij een fijne plek om naar toe te gaan (minstens net zo belangrijk)? Ik ga graag in Edam of Leiden of Nijmegen. Daarnaast geef ik zelf graag ontspanningsmassages. Deze rijkdom heb ik afgelopen periode aangevuld met een opleidingsweekend Reiki en een bijscholing Holistic Pulsing. Tijdens de retreats kun je zo’n massage boeken. LEES HIER

Wegdromen van jouw volgende vakantie. Mogelijkheden:

Spanje
Villa Fahala is een oase van rust. Het zwembad heeft een uitzicht over een prachtige vallei met 2 dorpen in de verte en nodigt ook in de winter uit voor een plons. De tuin heeft veel plek om in alle rust je boek te lezen, onder de citrusbomen bijvoorbeeld. Er zijn loungebedden, terrassen en hangmatten. Gevarieerd van luxe/chique, naar hippie-achtig/chique. Op loopafstand van een klein dorpje en binnen korte rijafstand van Malaga (heerlijke stad!), diverse stranden en vele authentieke witte dorpen. KLIK HIER

Italie
Dit is onze favo lunchstop op de piste. Geen buffet. Hier is alles kleinschalig en ook de pistes zijn rustig en de liften zonder rijen! Het eten is versgemaakt en de bediening persoonlijk. Onze organisatoren Lotje en Ronald kennen de mooiste plekken rondom hun/onze villa Vignotti, met heerlijke haarden, prachtige slaapkamers, culinaire hoogstandjes, lokale proeverijen, yoga bij de wijnboer, op de piste en bij de haard. De vroegboekkorting van 75 euro loopt tot half oktober. KLIK HIER

De komende 5 weken in Griekenland zitten VOL voor dit jaar, op 2 last-minute plekken na in de week van 14 tm 21 september. Voor 2020 zijn de data bekend. Tot 15 januari 75 euro vroegboekkorting voor de weken in Griekenland.

Nederland
Yes, van 8-10 november en 13-15 december kun je een weekend YOGA EN DETOX volgen. Omringd door de Veluwse bossen, verwarmd door de sauna en verzorgd met heerlijke yoga en massages. Passen deze data je niet of wil je liever een andere invulling /  meer informatie? KLIK HIER

Zoek je het liever wat verder dan Griekenland, Italië, Spanje of Nederland? Of wil je eens wat anders? Mijn collega's Lotje Dekker en Ester de Vos hebben mooie yogareizen naar Marokko, Curaçao, Suriname of Bali bijvoorbeeld. KLIK HIER
ZIN!!!!
Man oh man wat heb ik een zin in het najaar na het maken van deze nieuwsbrief! Te beginnen met een week op de Glamping en de reeks dit jaar af te sluiten met nog zo'n kers op de taart: Spanje. 
Dit filmpje kreeg ik net van een van m'n favoriete gasten. M'n hart jumpt er weer van❤️ Wat 'n gave herinnering.Yoga & Loungen & Spelen in Spanje. Iedere maand van het jaar gaaf en hoe dan ook warm. Door zon en/of haarden, lachen, spelen, culinair lekkers en nog veel meer! 

Ik hoop dat ik je even mee heb kunnen nemen in een vakantiesfeer, door de filmpjes, foto's, kortingsaanbiedingen of voorpret naar jouw volgende vakantie. Gun jezelf in ieder geval dat uur vakantie, op jouw manier, iedere dag. En stuur deze mail gerust (graag!) ook door naar iemand anders. De groepen zijn overigens altijd kleinschalig en een selectief aantal keer per jaar. Je kunt altijd een optie nemen om zeker te zijn van een plekje, dan mail ik jou als het vol dreigt te raken en kun je op dat moment jouw optie definitief maken of cancelen.

Liefs,
Suus
Like je 'Yoga met Suus' al op instagram of facebook? Zo ben je nog sneller op de hoogte van nieuwtjes.
Like Yoga met Suus op Facebook
Website Yoga met Suus
Stuur mij een email
Volg Yoga met Suus op Instagram
Deel dit op fb
Stuur dit bericht door aan iemand
Yoga, yoga, yoga!

Je ontvangt deze email omdat je je hebt opgegeven voor de nieuwsbrief van Yoga met Suus. De nieuwsbrieven worden ongeveer 6x per jaar verstuurd en geven je updates over yogavakanties, yogaweekenden, yogalessen en nog veel meer over yoga.

Vragen of tips? Je kunt mij bereiken op suus@yogametsuus.nl.
Klik hier als je je gegevens wilt wijzigen, of hier als je je uit wilt schrijven voor de nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp