Copy
FINALISTER I INOMHUS-KM (NYÅRSCUPEN) 2017

Då var inomhus-KM (Nyårscupen) 2017 avklarad och vi har fått nya stolta vinnare i respektive klass. Vi hoppas att Ni alla - både spelare, åskådare och funktionärer - har haft det trevligt och underhållande. Utan att överdriva måsta man ju säga att flera matcher bjöd på fantastiskt fint spel och spännande upplösningar. 

Vi får tacka Design House Stockholm för att de sponsrat med fina priser. För Er som vill se deras fulla sortiment är det bara att besöka deras butik i Boarp. Tack också Jonas för välsmakande kaffe och kaka på läktaren.

Med detta sagt ser vi redan fram emot sensommarens utomhus-KM och vi hoppas att vi ser Er alla då igen.
Finalisterna i Herrsingel Sami Seppänen och Stefan Zorec där Stefan Zoric - efter stundtals bländande spel från båda spelarna - vann med 7-6, 6-1. Stort Grattis, Stefan! 
Finalisterna i Damsingel 40+ Ebba Leijonhufvud och Liliana Cronwall. Vi tackar för Era fantastiska stoppbollar, slices, och allmänt underhållande tennis och gratulerar Liliana till segern med siffrorna 6-0, 6-2. 
Finalistparen i Herrdubbel Magnus Jönsson och Gustaf Lindqvist-Nilsson vs bröderna Carl Lindqvist-Nilsson och Nicolai Lindqvist-Nilsson. Efter ett gastkramande första set lyckades Magnus och Gustaf även vinna andra och matchen med 7-6,6-1. Tack för den höga underhållningen - både ljudligt och spelmässigt! 
Finalisterna i Damdubbel Ebba Leijonhufvud i par med Marie-Louise Knutsson som spelade mot Liliana Cornwall och Tove Tiedemann. Fyra tennisdrottningar som spelade ut sitt fulla register där Liliana och Tove - efter ett sista avgörande supertiebreak - vann med 6-1, 4-6, 1-0 (10-4). Grattis!
Finalisterna i Herrsingel 60+ Göran Berglund och Christian Odevall. Två giganter och sportsmen som visade hur man spelar tennis på mycket hög nivå, där stundtals varje slag höll yttersta klass. Christian Odevall stod efter en lång match som segrare med siffrorna 6-3, 3-6, 1-0 (10-8). Grattis, Christian!
Finalisterna i Herrdubbel 60+ Thomas Nerd i par med Christian Odevall som spelade mot Björn Cronwall och Göran Berglund. Vilken match! Vilken underhållning! Och framför allt; vilka fullblodsproffs! Båda paren förlorade ett antal matchbollar men det var bara ett par som vann en matchboll; Göran Berglund och Björn Cronwall! Siffrorna blev till slut 4-6, 6-2, 1-0 (14-12). Grattis!

 
Finalisterna i Generationsdubbel Liam och Magnus Jönsson i par mot Ulf och Stina Hansson. En mycket välspelad final med rena konstslag blandat med klassiska hårda bolldueller. Vi gratulerar Liam och Magnus Jönsson till vinsten med 6-3, 6-3.
Finalisterna i Herrsingel Tröst Tim Apell och Gustaf Lindqvist-Nilsson. Våra framtida proffs som redan nu spelar som proffs bjöd på en kanonmatch. Det var riktigt kul att se från läktarplats och vi gratulerar Gustaf Lindqvist-Nilsson som vann med 7-6, 6-3. 

 
För Er som eventuellt missade det så fick vi till slut en match i Miniklassen. Dock inte i tennis utan i kakätning, bus och lek. Vi gratulerar både Elvi och Nicholas till en strålande insats!
Information och Nyheter från Båstad Sportcenter
View this email in your browser
Copyright © 2017 Båstad Sportcenter, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp