Copy
Information och Nyheter från Båstad Sportcenter
View this email in your browser

Fina insatser på VM i Kroatien

Båstad Tennissällskap var representerat på Senior-VM genom Liliana Cronwall som även agerade lagkapten för de kämpande damerna, Marie Lundgren Allman, Alison Ulvner båda Stockholm och Ingrid Hansson ifrån Uddevalla. De svenska damerna är rankade 8 i världen och vann över Irland, Kroatien och Argentina. Förlust blev det mot bla Australien som blev Världsmästare.
Båstad Tennissällskap satsar på framtiden genom att starta upp Open Court för alla ungdomar upp till 18 år och som är klubbmedlem i BTS och aktiv i någon av våra träningsgrupper. Open Court bygger på att ungdomarna kan spontanspela kostnadsfritt på ledig bantider tillsammans eller med sin förälder. Tiderna går inte att boka i förväg! Bollar finns till utlåning i receptionen. Vid hårt tryck så släpper man in sina kompisar på banan. Prata med din tränare så hjälper de er att komma igång med Open Court!
Svetten dryper och musklerna pumpar för fullt i vårt gym och vi har enormt många glada tränande hos oss under hela dagen. Vi behöver därför hjälpas åt med att lyfta tillbaka vikter och ställa i ordning utrustning när vi tränat klart. Fixar vi detta så blir det ännu roligare att träna i vårt gym. Kör Hårt!
TENGO Sportshop i Båstad erbjuder dig allt inom Tennis, Padel och nu även lite löpning. Vilken sportshop har öppet 09 - 21 alla vardagar och 09 - 19 på helger samt dygnet runt på webben Varmt Välkomna!
Copyright © 2016 Båstad Sportcenter, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp