Copy
PICENO WIJNEN VRAGENLIJST- december 2020
View this email in your browser
www.picenowijnen.nl              Volg ons op Facebook of Instagram

PICENO WIJNEN VRAGENLIJST - december 2020
 
Piceno Wijnen bestaat nu iets meer dan 4 jaar en we willen steeds onze producten en diensten voor jullie blijven verbeteren. Daarom willen we van jullie, onze klanten en ontvangers van onze nieuwsbrief, graag horen middels deze vragenlijst wat we beter kunnen doen. En om het aantrekkelijk te maken hebben we er een leuk kado aan gekoppeld.

Vragenlijst

Neem er een lekker glas Piceno Wijnen bij en vul in 5 minuten deze vragenlijst in. 

Als dank voor het beantwoorden van deze vragen ontvang je een kortingscode t.w.v. Euro 5 voor je eerstvolgende bestelling. Hiervoor is het wel nodig dat je je naam en email adres invoert aan het eind van de vragenlijst. We sturen de kortingscode dan z.s.m. via email aan je toe.

Je helpt ons enorm als je je feedback achterlaat. Alle ideeën en suggesties zijn meer dan welkom! 

Alvast bedankt!
Het Piceno Wijnen team  

 
 
We willen je ook alvast laten weten dat de uiterste besteldatum voor de volgende zending woensdag 3 februari a.s. is. De wijnen worden dan in de week van 15 februari bij je thuisbezorgd. Wil je een week voor de uiterste besteldatum een herinnering ontvangen?  Laat het ons weten en we nemen voor het weekend  van 30 januari contact met je op.
Zonsopgang Adriatische zee vanuit Contrada Castiglioni, Castignano
Heb je verder nog vragen?
Heb je vragen over wijnen, wijnadvies of ben je in de buurt en wil je een wijnproeverij? Stuur ons je bericht en we reageren direct! Of heb je hulp nodig met je bestelling?  Stuur ons wat je wilt bestellen met je adresgegevens en wij regelen het voor je. Ons telefoonnummer is: +39.339.150.2042
Facebook
Webshop
Instagram
Email
Copyright © *2020* Piceno Wijnen, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp