Copy
Piceno Wijnen - CIAO TUTTI Winactie!
View this email in your browser
www.picenowijnen.nl              Volg ons op Facebook of Instagram
Piceno Wijnen - Uitslag CIAO TUTTI Winactie.
 
Uitslag winactie
We willen je bedanken voor de inschrijving voor de Piceno Wijnen Nieuwsbrief en natuurlijk voor de interesse voor onze wijnen, specifiek de wijnen van Tenuta Santori! Helaas heb je de wijnproefdoos niet gewonnen, maar bij deze willen we je toch een prachtige aanbieding doen om kennis te kunnen maken met de prachtige wijnen van deze Cantina!

Piceno Wijnen
Piceno Wijnen is enkele jaren geleden gestart om de vrij onbekende wijnen uit de Provincie Ascoli Piceno (Le Marche) in Nederland beschikbaar te maken en te gaan verkopen. Vooral de Nederlandse toeristen die deze regio bezocht hadden, waren op zoek naar de wijnen om ook thuis te kunnen drinken en te delen met vrienden en bekenden. Wij vertegenwoordigen inmiddels meer dan 40 wijnhuizen (cantina's) uit de regio. Onze klanten bestellen de wijnen online. Daarna halen we ze direct op bij de cantina's en sturen ze dan iedere 6 weken naar Nederland. Waar de wijnen direct bij onze klanten worden thuisbezorgd. Met andere woorden, de wijnen direct van de boer bij je thuis. 

Tenuta Santori
De wijnen van Tenuta Santori zijn inmiddels zo favoriet geworden bij onze klanten dat we deze wijnen nu opslaan in Nederland om direct te kunnen leveren. Om dit te vieren en aan te kondigen hadden we het artikel in de Ciao Tutti gepubliceerd. Twee van de wijnen, de Pecorino en Rosso Piceno Superiore hebben ook mooie beoordelingen ontvangen in Nederland van De Grote Hamersma!

De Speciale Aanbieding
Heb je nu ook interesse om kennis te maken met de wijnen van Tenuta Santori, dan kan je die nu direct bestellen en bij je thuis laten bezorgen. Gebruik de kortingscode CT21 dan worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht voor deze eerste bestelling (normaal zijn deze €10 voor bestellingen onder de €250)! De minimale bestelling is 2 dozen en de actie geldt t/m maandag 5 April a.s. Bezorging is binnen 1 tot 2 werkdagen zolang de voorraad strekt. Gebruik deze Link om direct naar de bestelpagina te gaan van Tenuta Santori

Provincie Ascoli Piceno, Le Marche bezoeken?
Heb je plannen om de komende zomer richting het zuiden van Le Marche te komen? Laat het ons weten. We organiseren graag een leuke wijnproeverij bij een de cantina's. Ook voor leuke tips of wijnadvies kan je bij ons terecht. Via het contactformulier of whatsapp (+39.339.150.2042). Als je nog op zoek bent naar een leuke vakantiewoning, kijk dan ook even op www.casacastignano.com

Op de hoogte blijven?
Volg ons ook op Facebook en/of Instagram om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes uit de regio, over onze cantina's en natuurlijk de lokale wijnen!
De Cantina's
Hieronder het overzicht van de meeste Cantina's die op dit moment beschikbaar zijn in onze webwinkel www.picenowijnen.nl. Is jouw favoriete wijn of cantina hier niet bij, probeer eerst de 'ZOEK' functie. Staat hij er alsnog niet bij, laat het ons weten. We bezoeken de cantina direct en kunnen in principe de wijnen van alle lokale cantina's leveren.
Facebook
Webshop
Instagram
Email
Copyright © *2020* Piceno Wijnen, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp