Copy
ENTRE FEMMES-GOOI NIEUWSBRIEF MEI 2019 
Entre Femmes-Gooi, inspiratienetwerk voor vrouwelijke  ondernemers in
't Gooi en omstreken
Beste <<First Name>>,

De komende maand hebben we weer een mooie bijeenkomst op het programma mét een heerlijk netwerkdiner. Het thema is Powervrouwen. We hopen dat je er (weer) bij bent. 

Ondertussen zijn we ook druk bezig met het programma van het nieuwe seizoen. Op 17 september openen we dit seizoen met een avond over de elevator pitch: in één minuut vertellen wat je doet op een manier die indruk maakt. We hebben een expert gevonden die onze leden graag in één avond een flink stuk op weg helpt. Hierover ontvang je nog nadere informatie. 

Op 30 oktober staat een groot event op stapel rond 100 jaar Vrouwenkiesrecht en wat dat vrouwen heeft opgeleverd. Dit organiseren we samen met twee andere regionale netwerken: een mooie kans om veel nieuwe ondernemers te ontmoeten. Het belooft een heel bijzondere avond te worden. Dit event mag je dus niet missen: zet ‘m alvast in je agenda!
 
We hopen je in ieder geval snel weer te zien: op donderdag 6 juni of tijdens een van de activiteiten van onze leden. Ook daarover vind je meer in deze nieuwsbrief.

Namens het bestuur, Monique 

Powervrouwen in beeld

Nederlandse vrouwen hebben veel kracht. Maar zijn we ons daarvan bewust? Fotografe Léontine van Geffen-Lamers vertelt erover op 6 juni bij EF-Gooi in NH hotel Jan Tabak in Bussum. Zij is maker van het boek Powervrouwen in Beeld en ambassadeur van Free a Girl.

   
MELD JE AAN VOOR 'POWERVROUWEN IN BEELD' OP 6 JUNI

Luister op 6 juni 2019 naar Léontine

Met Powervrouwen in beeld wil Léontine de kracht van Nederlandse vrouwen belichten. Ze mogen zichzelf meer waarderen, maar mogen ook meer gewaardeerd worden. In al hun verscheidenheid zijn ze belangrijk voor onze maatschappij. Voor haar boek portretteerde ze een groot aantal Nederlandse vrouwen, bekend en onbekend.
Een deel van de opbrengst van Powervrouwen in Beeld gaat naar Free a Girl.  Deze stichting zet zich in om meisjes te bevrijden uit gedwongen prostitutie en helpt hen hun leven weer op poten te zetten. Het boek is na de lezing te koop voor € 20,50.

Programma donderdag 6 juni
Inloop vanaf 17:30 uur
Aan tafel om 18:00 uur #dekrachtvanontmoeting
Daarna staat de zeepkist klaar: vertel jouw verhaal! 
Léontione start haar verhaal om 19.45 uur.
Achteraf is er voldoende gelegenheid voor onderling netwerken en napraten.

Locatie: NH Hotel Jan Tabak in Bussum.
Kosten: Dinerkosten zijn voor eigen rekening en bedragen € 32,50 (inclusief drankje voor-en achteraf, koffie/thee en sappen. Exclusief wijn aan tafel).

Lees meer over de bijeenkomst en het programma en meld je aan!

NIEUWS VAN EN OVER ONZE LEDEN
ENTRE FEMMES-GOOI: PLATFORM
Heb jij ook een mooi aanbod aan de lezers van deze nieuwsbrief? Of wil jij in de spotlight? Stuur een bericht aan communicatie@entrefemmes-gooi.nl ovv. 'aanbod voor de nieuwsbrief'. #membersonly
IN DE SPOTLIGHT
Deze maand in de spotlight: Barbara Houwers. Oud-voorzitter van Entre Femmes-Gooi, bestuurslid van de Dooyewaard-stichting en niet in de laatste plaats beeldend kunstenaar. Vanuit haar atelier in Blaricum maakt ze schilderijen en objecten.

Barbara, wat onderscheidt jou?
"Veel van mijn werk komt terecht in mooie interieurs via (internationale) bemiddelaars. Sinds 2 jaar heb ik zelf ook een Art-lease regeling. Ik geniet enorm van het inspirerende effect dat kunst kan hebben op de woon-en werkplek! Daarnaast geef ik af en toe lezingen, workshops en lessen als docent Kunstonderwijs."

Aanbod Barbara
Leden van EF-Gooi mogen deze zomer 3 maanden een werk van Barbara huren voor 35,- euro ex btw. Maak vrijblijvend een afspraak voor een atelierbezoek.
Lees meer over haar aanbod.
Laura Diel, care for women specialist, stond vorige keer in de spotlight. Gemist? Lees hier haar interview en aanbod terug.
Toma heeft nog aandelen bloemenakker beschikbaar. Wil je elke week een boeket van biologische oorsprong? Neem een abonnement.
CENTRAAL THEMA IN ONS NETWERK: DELEN
Tijdens de kerstbijeenkomst was het thema bij EF-Gooi “delen”. Alle aanwezige leden trokken uit een schaal de naam van een van de andere vrouwen. Deze gaf zij een uur van haar tijd, te besteden in overleg. Over en weer werden afspraken gemaakt en dat leidde tot verrassende en leuke deals. Monique vertelde al over haar portret van Marly en haar deal met Lous over LinkedIn. Marly gaf een hypno-sessie door aan Laura. Charlot werd met haar website geholpen door Laura. Paula maakte een deal met Meta; ze ontving tips over online vormgeving-tools. De deal van Paula met Jenny volgt. En zo zijn er nog meer deals gesloten.
Hoe verliep die van jou? Reageer op de
LinkedIn-Groep Entre Femmes-Gooi!
Meer #LinkedIn #succes?
Volg de workshop bij Paula Harte! Volgende editie: dinsdag 11 juni 2019 van 19.30-22 uur. Investering: 75 euro ex btw. 

Deel jouw berichten van de Entre Femmes-LinkedIn groep
De groep is de online mogelijkheid voor onderling contact  en aanbiedingen en aankondigingen te doen. 
#membersonly
Proef Process Communication

Karin Roos, sinds 2018 lid van Entre Femmes-Gooi, organiseert op 18 en 26 juni kennismakingstrainingen met de PCM-methode, voor individuen en teams. Je ontdekt in de workshops van 1,5 uur dat iedereen op zijn eigen manier communiceert, hoe snel dit misverstanden op kan leveren en hoe makkelijk je dat kunt voorkomen. Je gaat meteen aan de slag! Locatie: Bussum. Investering: EUR 9,95.
Aanmelden:
www.bit.ly/ticketskr
Volg de Green Elephant Workshop
Duurzaamheid anno 2019 is voor mensen en organisaties een basisbehoefte. Wat kan jij privé en professioneel doen om hier een bijdrage aan te leveren? Of hoe word jij een volwaardige gesprekspartner op dit gebied voor jouw werknemers en klanten? 
Het Nature Lab met EF-lid Charlot van Stigt Thans, organiseert op 2 juli aanstaande een Green Elephant-workshop bij de Groene Afslag in Laren. Alle informatie vind je
op de website (of klik op de flyer hierboven).
Terugblik vorig event: ateliertour Blaricum
Verrassende ateliertour door kunstenaarsdorp Blaricum
De derde bijeenkomst van 2019 bracht de leden van Entre Femmes-Gooi naar Blaricum, waar zij een rondleiding kregen langs de ateliers van de Dooyewaard-stichting. Drie vrouwelijke jonge kunstenaars presenteerden hun werk. Op de foto's hieronder zie je Mariëtte Heying, bestuurslid van de stichting (met bloemen), die bedankt wordt voor haar rondleiding, en Barbara Houwers (in het zwart) bij het laatste atelier van de route. Op de grote foto zie je de kunstenaars die dit jaar in de ateliers wonen en werken.
Meer foto's zijn te zien op onze website.
#dekrachtvanontmoeting

             
Kortom: voor in je agenda
* 1 en 2 juni: IKTOON in Hilversum samen met de Gooise Academie

* 6 juni 2019: EF-avond: 'Powervrouwen in Beeld'


* 11 juni: workshop Succes met LinkedIn door Paula Harte/Hartelust Communicatie

* Driemaal een proeftraining 'Process Communication' bij Karin Roos To the Point Training en Coaching op 18 en 26 juni

* 22 en 23 juni: ART Hilversum met Monique van Wijk Portraits


*2 juli: Green Elephant workshop in Laren met Het Nature Lab/Charlot van Stigt Thans

* 22 juli 2019: EF-Gooi zomers intermezzo

* 17 september 2019: Opening EF-seizoen met avond over je elevator pitch

* 30 oktober: save the date! Mooie avond van Entre Femmes-Gooi met twee andere vrouwennetwerken - met ruimte om te netwerken

* 12 december: kerstdiner Entre Femmes-Gooi met terug- en vooruitblik 2019 en 2020
Enthousiast over zoveel ondernemerschap? Word lid!
EF-pagina LinkedIn
EF-pagina LinkedIn
EF-Gooi op Facebook
EF-Gooi op Facebook
Bezoek de site
Bezoek de site
Stuur een mail
Stuur een mail
Our mailing address is:
info@entrefemmes-gooi.nl

Want to change how you receive these emails?
You can
update your preferences or unsubscribe from this list


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Entre Femmes Gooi · Kamerlingh Onnesweg 21 · Hilversum, NL 1223 JA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp