Copy
Dit is de nieuwsbrief van EF Gooi, het kennis- en inspiratienetwerk voor vrouwelijke ondernemers.
View this email in your browser
Beste <<First Name>>,

Hierbij een korte, tussentijdse nieuwsbrief van Entre Femmes Gooi, het kennis- en inspiratienetwerk voor vrouwelijke ondernemers in 't Gooi, Eemland en Vechtstreek.
Lees hieronder over de avond met schrijfster Francine Oomen, bekend van de bestseller-serie "Hoe overleef ik de Puberteit":

“OOMEN STROOMT OVER” bij Entre Femmes Gooi:


Dinsdagavond 19 september gaat schrijfster Francine Oomen in dialoog met ons over de impact van de overgang op zowel werk als persoonlijk leven. In haar nieuwste boek “Oomen stroomt over” beschrijft én tekent ze hoe ze zelf vast liep en wat (en vooral wie) ze daarbij ontdekte.


De overgang is een onderwerp waar nog te weinig over wordt gesproken en bekend is. Tussen de 1.2 en 1.5 miljoen vrouwen bevinden zich in deze niet te vermijden hormonen-achtbaan, vaak zonder dat zij en zelfs artsen en andere hulpverleners zich dat realiseren. Met veel medische misdiagnoses en onnodige stress als gevolg. De overgang heeft naast op het privé-leven ook grote impact op de werkvloer. Concentratieverlies, gebrek aan creativiteit en helderheid (oftewel: breinblubber) en vermoeidheid, plus een heel assortiment fysieke klachten, het kan allemaal langskomen.

Francine gaat op een lichte toon het gesprek aan over wat er in je lichaam gebeurt en hoe daar mee om te gaan, over overgang en feminisme, de rol van de Big farma en hoe je van de nood een deugd kunt maken.

De bijeenkomst vindt plaats in Het Brinkhuis in Laren en is toegankelijk voor vrouwelijke ondernemers uit Het Gooi, Eemland en Vechtstreek. Niet-leden zijn van harte welkom en vragen we een bijdrage van € 10, inclusief koffie en thee.
Zorg dat je erbij kunt zijn en reserveer je plaats tijdig via:


http://www.entrefemmes-gooi.nl/evenement/in-dialoog-met-schrijfster-francine-oomen/

Nog enkele plaatsen vrij in INTERVISIEWERKGROEP:

 Na de zeer geslaagde intervisie-bijeenkomst in april hebben we besloten om komend seizoen naast de reguliere avonden nog een aantal intervisie-bijeenkomsten op het programma te zetten. Meld je aan: er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Als ondernemer lopen we allemaal wel tegen vragen aan waar we zelf niet zo snel een antwoord op hebben of waar we in vastlopen. Met intervisie gebruik je de kennis en ervaring binnen de groep voor nieuw licht op de zaak. In elke bijeenkomst staat het probleem van één of twee deelneemsters centraal. Met behulp van “Effectief Roddelen”, een beproefde methode, gaat de groep op de kwestie in, wat leidt tot verrassende nieuwe inzichten bij de vraagstelster.

We gaan van start met een vaste groep, omdat intervisie ook vertrouwen en vertrouwelijkheid vraagt. Na de zomer overleggen we samen op welke avonden en op welke locatie de sessies gehouden gaan worden. Er zijn geen kosten aan verbonden. Meld je aan bij info@entrefemmes-gooi.nl

Alleen voor leden.

De kracht van ambassadeurs

“Stop met verkopen, zorg dat je gekocht gaat worden.” 

Het hebben van veel relaties en een groot netwerk zegt op zichzelf nog weinig. Deze workshop van Danitsja Bulatov laat je zien én ervaren hoe je ambassadeurs creëert zodat je op een ontspannen manier je netwerk kunt gaan inzetten.

Woensdag 1 november bij EF Gooi. Zie agenda op de website.

Zondag 17 september:
HILVERSUM ACTIEF:

Net als vorig jaar staat EF Gooi ook tijdens de tweede editie van Hilversum Actief met een stand op de Groest in Hilversum.

Hilversum Actief is een podium waar meer dan 90 organisaties en verenigingen zichzelf presenteren aan het publiek, met als motto “zien en meedoen”. Als er iemand is die zin heeft om ook een paar uur in de stand van EF Gooi te staan en mee te werven voor ons netwerk, laat dit dan even weten via
info@entrefemmes-gooi.nl

Wil je jouw bedrijf extra onder de aandacht van het publiek in het Gooi brengen, dan kan Hilversum Actief misschien ook voor jou iets betekenen. Neem contact op met ons lid Paula Harte. Zij is verantwoordelijk voor de advertenties en kan je alle mogelijkheden voor sponsoring en/of reclame toesturen.
paula@hartelust-communicatie.nl

Van de voorzitter: “Ik wil alle leden nogmaals enorm bedanken voor de aandacht, kaarten en het mooie cadeau voor mijn trouwen in mei. Tijdens het zomers intermezzo in Het Bonte Paard kreeg ik ook een bos met prachtige bloemen, allemaal verschillend en allemaal mooi, net zoals jullie! Jullie zijn een superclub vrouwen en ik ben er trots op om samen alle EF-avonden te beleven! Helaas zijn we vergeten foto's te maken bij de vaartocht en het zomers intermezzo bij Het Bonte Paard, maar de bloemen heb ik thuis wél gefotografeerd":

Alle informatie over bijeenkomsten en lidmaatschap vind je op 
www.entrefemmes-gooi.nl
Voel je vrij om deze nieuwsbrief met anderen te delen.
Our mailing address is:
info@entrefemmes-gooi.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Entre Femmes Gooi · Kamerlingh Onnesweg 21 · Hilversum, NL 1223 JA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp