Copy
ENTRE FEMMES-GOOI NIEUWSBRIEF JUNI/JULI 2019 
Entre Femmes-Gooi, inspiratienetwerk voor vrouwelijke  ondernemers in
't Gooi en omstreken

NIEUWSBRIEF: DIGITALE ZEEPKIST


Beste <<First Name>>,

Vorige week organiseerde Entre Femmes-Gooi een inspirerende avond over Powervrouwen. Sindsdien vult de mailbox zich met aanbiedingen die EF-leden willen doen aan iedereen uit het netwerk. Deze nieuwsbrief biedt je kort en bondig meer informatie over alle activiteiten die de komende weken plaatsvinden! We plaatsen de aanbiedingen ook op LinkedIn en Facebook voor nog meer bekendheid. 

Namens het bestuur,
Paula Harte 
communicatie@entrefemmes-gooi.nl

P.S. voor de leden volgt er een zomers intermezzo op 22 juli. Voor iedereen die tijd en zin heeft om elkaar nog even te spreken deze zomer! Details volgen.
ENTRE FEMMES-GOOI: PLATFORM
Heb jij ook een mooi aanbod aan de lezers van deze nieuwsbrief? Of wil jij in de spotlight? Stuur een bericht aan communicatie@entrefemmes-gooi.nl ovv. 'aanbod voor de nieuwsbrief'. #membersonly
IN DE SPOTLIGHT #membersonly
In de spotlight: Ingrid Strooij, Opruimcoach en Professional Organizer
Wat doe je in ‘t kort?

Als Professional Organizer (opruimcoach) help ik jou bij het creëren van rust, ruimte en overzicht. Dit kan zowel thuis als op de werk(plek) zijn. Tevens help ik graag bij het krijgen van grip op de administratie. Ook een verhuizing kan ik organiseren. Je hoeft je niet te schamen, ik heb al veel situaties gezien en ik oordeel niet.
Aanbieding van Ingrid aan de lezer
Mijn kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend. Ik kom graag bij je thuis, of op je werkplek langs om te kijken waar jouw ‘probleem’ zit en te bespreken wat jouw wensen zijn. Tevens is het natuurlijk belangrijk om te kijken of er een klik is. Normaal gesproken geef ik tijdens het kennismakingsgesprek geen tips, maar nu maak ik een uitzondering.
Lees verder
Barbara Houwers, beeldend kunstenaar, stond vorige keer in de spotlight. Gemist? Lees hier haar interview en aanbod terug.


Proef Process Communication

Karin Roos, sinds 2018 lid van Entre Femmes-Gooi, organiseert op 18 juni en 5 juli kennismakingstrainingen met de PCM-methode, voor individuen en teams. Je ontdekt in de workshops van 1,5 uur dat iedereen op zijn eigen manier communiceert, hoe snel dit misverstanden op kan leveren en hoe makkelijk je dat kunt voorkomen. Je gaat meteen aan de slag! Locatie: Bussum. Investering: EUR 9,95.
Aanmelden:
www.bit.ly/ticketskr
Lezing: "Vrouwenharten"
EF-lid Liz Boers-Maynard organiseert een voordracht over vrouwenharten in de Beyuna-academy op zaterdag 15 juni van 10.00 tot 12.30 uur. Meer informatie: 
liz@feeling-healthy.net
Volg de Green Elephant Workshop op 2 juli
Duurzaamheid anno 2019 is voor mensen en organisaties een basisbehoefte. Wat kan jij privé en professioneel doen om hier een bijdrage aan te leveren? Of hoe word jij een volwaardige gesprekspartner op dit gebied voor jouw werknemers en klanten? 
Het Nature Lab met EF-lid Charlot van Stigt Thans, organiseert op 2 juli aanstaande een Green Elephant-workshop bij de Groene Afslag in Laren. Alle informatie vind je
op de website (of klik op de flyer hierboven).
Etiquette op het Tsjaikovskibal
Op zaterdag 15 juni kun je je een dag lang onderdompelen in het leven van Tsjaikovski in het Amsterdamse Tropeninstituut. Wat deed hij? Hoe at hij?
EF-Gooi lid Nahnya van Voorst tot Voorst geeft zaterdagavond les in de etiquette aan het Russische hof. 

Wil je erbij zijn, kijk dan voor meer info op de website van het Tsjaikovskibal.
Dresscode is 19e eeuws kostuum - te huren bij 
Terschuur kledingverhuur van EF-Gooi lid Ellen van Tulder.
Voorzitster van ART Hilversum Ineke van de Rotte maakte een video over Monique en haar deelname aan ART Hilversum. 
21 juni: bij de MIDZOMERNACHT vindt de opening van ART Hilversum plaats. Meld je (gratis) aan via de site voor deze feestelijke avond in het museum.

Deel jouw berichten van de Entre Femmes-LinkedIn groep
De groep is de online mogelijkheid voor onderling contact.
#membersonly
Lezing over de overgang
Zit je in de overgang en wil het maar niet lukken om af te vallen?
Kom dan naar de lezing op 2 juli.
Peggy Vogel-Spierenburg, voedingsconsulente, en Laura Diel, overgangsconsulente en orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur, zullen je handvatten geven om hiermee aan de slag te gaan.
Inloop is vanaf 19.00 en start lezing om 19.30 uur. Het geheel is kosteloos en je kunt je aanmelden bij l.diel@careforwomen.nl

KLEURRIJK AANBOD van Berna:
"Laat je power ook zien in je visuele uitstraling. Dat is mijn boodschap. Want hoe je er uit ziet is wel degelijk belangrijk als jij meer invloed wilt.

Op vrijdagmiddag 28 juni geef ik een Masterclass 'Meer impact met Kleding en Kleur' van 13.00 - 16.30 uur. Deze masterclass is bestemd voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers of professionals. In deze masterclass geef ik je tools om een zelfverzekerde en krachtige uitstraling neer te zetten."

Locatie: Het Coachhuis, Wakkerendijk 58 te Eemnes.
Speciaal voor de leden van Entre Femmes is deze masterclass te volgen voor een investering van 147 euro (ex btw - in plaats van reguliere prijs van 247 euro).

Aanmelden kan door Berna een mail te sturen (info@bernadejong.nl).

Onze voorzitter Monique is portretschilder. Zij organiseerde bij IkToon.nl, een initiatief om mensen in aanraking te brengen met cultuur, een samenwerkschilderij. Het resultaat is spectaculair! Je kunt het gaan zien, de 100 minischilderijtjes die een geheel vormen! Je vindt het in de bibliotheek Hilversum aan de 's Gravelandseweg. Op de foto twee van de leden van EF-Gooi die hebben meegewerkt aan het totaal. Op donderdag 13 juni is er een interview te lezen in de Gooi en Eembode. Op hun site een verkorte versie van dit interview.
Terugblik vorig event: Powervrouwen in beeld
Verrassende lezing over Powervrouwen
Monumentfotografe Léontine van Geffen-Lamers maakte het boek Powervrouwen in Beeld, een persoonlijke zoektocht naar de kracht van vrouwen. Ze vertelde erover op 6 juni jl. 
Het Powervrouwen-project bracht haar in contact met Free a Girl, een organisatie die vrouwen bevrijdt uit gedwongen prostitutie, met name in Azië. Free a Girl vangt ze op en zorgt dat ze hun leven weer kunnen oppakken. Het is Léontines missie zoveel mogelijk vrouwen te helpen. Daarom gaat een deel van de opbrengst van haar boek naar Free a girl. Voor 50 euro kan een meisje of vrouw gered worden. 
Ook een lezing met Léontine organiseren of haar boek gebruiken als relatiegeschenk? Neem contact op: info@powervrouweninbeeld.nl  
Meer foto's zijn te zien op onze website.
#dekrachtvanontmoeting
Kortom: voor in je agenda
* Tsjaikovskibal met etiquette door Nahnya van Voorst tot Voorst op 15 juni

* Lezing over vrouwenharten, inlichtingen bij Liz Boers-Maynard, ook op 15 juni

* Proef aan 'Process Communication' bij Karin Roos To the Point Training en Coaching op 18 juni en 5 juli

* 22 en 23 juni: ART Hilversum met Monique van Wijk Portraits


* Masterclass kleding en kleur bij Berna de Jong op 28 juni

*2 juli: Green Elephant workshop in Laren met Het Nature Lab/Charlot van Stigt Thans

* 2 juli: lezing over de overgang door Peggy Vogel-Spierenburg en Laura Diel

* 22 juli 2019: EF-Gooi zomers intermezzo
Zoals elk jaar organiseren we een informeel etentje voor degenen die niet op vakantie zijn. Deze zomer komt Mrs. Italy op een leuke plek voorrijden met haar heerlijke delicatesse-pizza's: we zijn te gast bij ons nieuwe lid Joke Swart in Ankeveen.
Ons beeld: een zwoele zomeravond, koude witte wijn en goed gezelschap. Het Zomers Intermezzo is alleen voor leden. Wil je erbij zijn, stuur dan een mail naar Ellen: secretaris@entrefemmes-gooi.nl

* 17 september 2019: Opening EF-seizoen met avond over je elevator pitch

* 30 oktober: save the date! Mooie avond van Entre Femmes-Gooi met twee andere vrouwennetwerken - met ruimte om te netwerken
Enthousiast over zoveel ondernemerschap? Word lid!
EF-pagina LinkedIn
EF-pagina LinkedIn
EF-Gooi op Facebook
EF-Gooi op Facebook
Bezoek de site
Bezoek de site
Stuur een mail
Stuur een mail
Our mailing address is:
info@entrefemmes-gooi.nl

Want to change how you receive these emails?
You can
update your preferences or unsubscribe from this list


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Entre Femmes Gooi · Kamerlingh Onnesweg 21 · Hilversum, NL 1223 JA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp