Copy
Dit is de nieuwsbrief van EF Gooi, het kennis- en inspiratienetwerk voor vrouwelijke ondernemers.
View this email in your browser

Beste <<First Name>>,
 

Tegenwoordig kun je alle informatie die je nodig hebt voor de groei van je bedrijf op een makkelijke manier overal vandaan halen. Je verbinden aan een netwerk zou niet meer van deze tijd zijn. De kracht van je wel bij een netwerk aansluiten is dat je ook veel krijgt aangereikt waarvan je misschien op voorhand niet wist dat je daar behoefte aan had.
Entre Femmes Gooi is voor vrouwelijke ondernemers uit de hele streek een netwerk waar we kennis en inspiratie met elkaar delen. Niet alleen om je kennis en vaardigheden te vergroten, maar ook om ervaringen uit te wisselen en om tot nieuwe inzichten te komen als je inspiratie nodig hebt voor een volgende stap in je professionele leven.
 

LEES IN DEZE NIEUWSBRIEF OVER ONZE KOMENDE ACTIVITEITEN

PROGRAMMA VOOR DE KOMENDE MAANDEN:

Dinsdag 28 februari:
PRESENTEREN MET IMPACT:


Mabel Frumau: “Vrouwen zijn veel minder vaak geneigd het podium te betreden en in de schijnwerpers te staan dan mannen doen. Hierdoor zijn ze minder zichtbaar. Terwijl ze in veel gevallen evenveel kennis hebben als mannen en soms zelfs meer. Hoe komt dit? Waarom is dit een gemiste kans voor vrouwen?"
Wat zijn de DRIE GEHEIMEN van overtuigend en met meer plezier spreken in het openbaar?


Lees meer en schrijf je in voor deze avond op: http://bit.ly/2kxEgxQ

Donderdag 16 maart: 

“EFFECTIEF RODDELEN”:
 

een intervisie thema-avond alleen voor leden, geleid door Liesbeth Hörmann.

Intervisie is een manier van elkaar bevragen, helpen analyseren en adviseren. Je kunt een onderwerp inbrengen op het gebied van professionele vraagstukken, werkproblemen, veranderingen, werkdruk, leervragen en persoonlijk handelen. Dit binnen de veiligheid van de besloten avond. 

Leden, zet deze datum vast in je agenda...

Woensdag 26 april: ”OPSTELLINGEN”
ONDERNEMEN EN GELD

Hoe stroomt geld bij jou? Voelt geld bij jou als iets dat van nature in- en uitstroomt? Bij veel mensen gaat het onderwerp geld gepaard met oordelen en soms met schaamte. Soms voelen mensen zich bezwaard om zich voor hun werk laten betalen. Sommige mensen zijn steeds bang in armoede te geraken of kunnen niet genieten van hun inkomsten. De één heeft een gat in de hand en schulden, waar de ander geld oppot terwijl er overvloed is.

Hoe de verhouding met geld ook is, het is heel goed mogelijk dat hier dynamieken aan het werk zijn afkomstig uit bijvoorbeeld het familiesysteem, een bevolkingsgroep of een levensbeschouwing. Verheldering heeft een verruimende werking.
 

Lees meer over deze bijeenkomst, geleid door Louise ArnoldBik op http://bit.ly/2kqpPJs

De afgelopen bijeenkomst van 23 januari met Jacqueline Franssens. Kijk voor een sfeerindruk op Facebook of op onze website.
Eerst kregen we ons eigen persoonlijke profiel in een gebonden overzicht, gebaseerd op een uitgebreide vragenlijst in het systeem "Lumina Spark". Hiermee gingen we aan de slag en leerden we onze eigen en andermans gedrags-voorkeuren herkennen. Op een verfrissende manier keken we naar de manier waarop wij steevast met onze klanten en partners communiceren en hoe dat beter kan. 
Op ma 20 februari geeft Jacqueline weer een avond voor belangstellenden in de methode, ook als je interesse hebt zelf consultant te worden, neem dan contact met Jacqueline op. 
 
EXPERTISE-FABRIEK
 
In de Expertise-Fabriek geven we naast ons reguliere programma ruimte aan onze leden om een dienst of specialisme aan te bieden. Ook wanneer zich een programma aandient wat zeer de moeite waard is maar wat niet in ons avondprogramma past, geven wij in de nieuwsbrief ruimte om dit aan te bieden.
H I E R O N D E R   H E T   A A N B O D :

Maandag 13 februari: WORKSHOP BTW

Aanleiding voor Ineke Vermeulen
(Vermeulen Administraties & Advies):

“In mijn dagelijkse praktijk kom ik regelmatig tegen dat ondernemers zich niet realiseren dat ze te weinig kennis hebben van de btw-regelgeving. Op allerlei vlakken ontstaan er dan fouten in de aangifte. Hieruit is het idee ontstaan om voor de leden van Entre Femmes een btw-workshop te organiseren”.

Ook niet-leden kunnen (tegen betaling) hiervoor inschrijven. Wanneer? Lees hier verder.

Voor wie de avond in september gemist heeft: Dinsdag 7 februari geeft Nahnya van Voorst tot Voorst een
LEZING OVER TAFELMANIEREN VROEGER EN NU
 in de Stadsschouwburg Utrecht.
De hele avond is gewijd aan tafeletiquette. Test je kennis, leer bij, schuif aan aan een lange tafel voor een heerlijk diner en amuseer je. 
Let op, inschrijven kan nog net! Op: http://bit.ly/2l8tM4M

Wil je nog veel meer weten over tafelmanieren en het ontvangen van gasten? Dan kun je terecht bij een uitgebreide
TRAINING TAFELETIQUETTE op maandag 3 april in Hotel Jan Tabak. Zie
hier voor inschrijving.

Donderdag 23 februari kun je aan de workshop "HET PAARD ALS SPIEGEL" meedoen. 

Paarden geven zuivere feedback op jouw manier van communiceren, jouw houding, overtuigingen en relationele kwaliteiten. Ze reageren direct en in het moment, zonder te oordelen en kennen geen sociaal wenselijk gedrag. 
Ervaring met paarden is niet nodig. Voorbereiding ook niet. Je gaat samen met het dier de bak in en er volgt een volkomen natuurlijke interactie. Ontroerend, direct...
Danitsja Bulatoff is de coach.

http://bit.ly/2jOgsRX
De workshop gaat door bij het minimaal aantal inschrijvingen van 4 personen. Lees hier verder.
Voor de mensen die de theaterworkshop met Gwen de Visser hebben meegemaakt: Gwen heeft bij toneelgroep Deo et Arti "De bittere tranen van Petra Von Kant" van Rainer Werner Fassbinder geregisseerd. Een bitterzoet melodrama over een internationaal gevierd modeontwerpster, waarin vrouwen regeren. Nog t/m 11 februari te zien in Eemnes.
http://bit.ly/2kWv4zs
Laat weten wanneer jij een evenement wilt melden of informatie hebt die je graag met ons wilt delen. Stuur een bericht aan info@entrefemmes-gooi.nl, dan nemen wij contact met je op.
Alle informatie over bijeenkomsten en lidmaatschap vind je op 
www.entrefemmes-gooi.nl
Voel je vrij om deze nieuwsbrief met anderen te delen.
Our mailing address is:
info@entrefemmes-gooi.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Entre Femmes Gooi · Kamerlingh Onnesweg 21 · Hilversum, NL 1223 JA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp