Copy

OOK WIJ DOEN MEE....


Beste leden, ex-leden en belangstellenden van EF-Gooi,
 
Jullie ontvangen regelmatig een nieuwsbrief van EF-Gooi waarin we je op de hoogte houden van onze activiteiten. Dat blijven we graag doen, maar daarvoor hebben we in verband met de nieuwe privacywet expliciet jullie toestemming nodig.
Vanaf vrijdag 25 mei a.s. is de nieuwe wetgeving van toepassing over het bewaren en beschermen van persoonsgegevens. Dit betreft de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Als geadresseerde van onze nieuwsbrief bewaren wij persoonsgegevens (naam en mailadres). 
Je kunt op elk moment je gegevens te laten verwijderen door een bericht te sturen naar
info@entrefemmes-gooi.nl. Je kunt jezelf ook uitschrijven onderaan iedere nieuwsbrief of onderaan deze mail. Als wij niets van je horen, dan gaan wij ervan uit dat je in de toekomst onze nieuwsbrief ook wenst te ontvangen.
 

Uiteraard delen we je gegevens nooit met derden, je mailadres wordt alleen voor de nieuwsbrief van EF-Gooi gebruikt.

WIL JE KENNISMAKEN MET EF-GOOI, DAN BEN JE TWEEMAAL VRIJBLIJVEND VAN HARTE WELKOM OM EEN BIJEENKOMST BIJ TE WONEN, VOORDAT WE JE VRAGEN OM LID TE WORDEN.

 
Op donderdag 7 juni sluiten we het seizoen 2017/2018 af met een gezellig en prettig groen getint uitje. We bezoeken twee tuinen:

1. Het programma start om 17.30 uur met een drankje in botanische tuin Pinetum Blijdenstein in Hilversum, waar we een privé-rondleiding krijgen.

2. Voor het diner verhuizen we naar restaurant De Serre op het erf van Tuinderij Land & Boschzigt in ’s Graveland, waar we worden getrakteerd op heerlijk plantaardige lekkernijen uit de biologische tuin.

Zin in? Meld je dan aan via onze website.
Hier vind je de informatie over tijden, locaties en kosten. 


Zien we je daar?
Meer informatie over toekomstige en voorbije bijeenkomsten vind je op onze website.
In de zomer verschijnt de eerstvolgende nieuwsbrief. 
Copyright © 2018 Entre Femmes Gooi, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp