Copy
EF-GOOI NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2020

Nieuwsbrief voor leden en belangstellenden van Entre Femmes-Gooi, kennis- en inspiratienetwerk voor vrouwelijke ondernemers uit 't Gooi en omstreken.

Lees over onze volgende netwerkbijeenkomst, wie er lid zijn, wat zij te bieden hebben en welke activiteiten ze jou aanbieden.
WELKOM OP DINSDAG 10 MAART 2020:
FILMEN & VLOGGEN MET JE SMARTPHONE. MELD JE AAN!

Beste <<First Name>>, Entre Femmes-Gooi nodigt je uit:

Kom op dinsdag 10 maart naar onze netwerkbijeenkomst en leer van Francoise Mittertreiner van MFilms hoe je video voor vlogs en social media met je telefoon maakt.

Video is een krachtig middel om je boodschap over te brengen en in contact te komen met je klanten. Je kunt die video zelf maken in hoge kwaliteit met je eigen smartphone. In twee uur tijd leert Françoise Mittertreiner je de grondbeginselen.
Onze netwerkbijeenkomsten vormen een geheel: daarom nodigen we je uit voor het diner en de workshop.

Programma
17.30 uur welkom en drankje, daarna diner
19.30 uur voorstelronde en pitches - ook voor introducees
20.00-22.00 uur workshop
Afsluitend gelegenheid tot netwerken.

De kosten voor diner en workshop bedragen 32,50 euro (incl. netwerken, excl. drankjes) ter plekke te betalen aan de receptie van Jan Tabak.
Aanmelden is mogelijk tot en met 3 maart a.s. via de website.
De avond staat open voor leden en introducées.

Meld je aan via de website (leden loggen eerst in). Tot ziens op dinsdag 10 maart in Bussum!

Tot ziens,
Pauline Timmer
Voorzitter Entre Femmes-Gooi

Activiteiten door onze leden: digitale zeepkist
22 februari en 7 maart
Ben je benieuwd naar de verschillen tussen supplementen op de markt en hoe je een keuze kunt maken? Kom achter de mysteries van ons voedsel... Kom dan naar een van de Beyuna voedingsseminars! Aanmelden doe je bij Liz Boers-Maynard.


Vrijdag 28 februari
Je maakt een krachtige indruk door jouw expertstatus in je kledingkeus te laten terugkomen. Berna de Jong organiseert de masterclass ‘Meer impact met Kleding en Kleur’. Deze middag vindt plaats in het Coachhuis, Wakkerendijk 58 in Eemnes. 

Woensdag 4 maart
Altijd al willen weten wat hypnotherapie is en wat je eraan kunt hebben? Marly Mertens, hypnotherapeut, geeft een lezing over hypnose en hypnotherapie in de Bibliotheek van Loosdrecht (10-12 uur). Vrij voor iedereen die wat meer wil weten over dit onderwerp.

Dinsdag 10 maart

Avond over filmen en vloggen met je smartphone, Entre Femmes-Gooi

******

Donderdag 12 maart 
Brigitte van Mechelen geeft een lezing:
Eigenzinnig en niet te stoppen... Powervrouwen in de beeldende kunst.
De lezing wordt gehouden in het kader van de Boekenweek. Meer informatie bij Bibliotheek Hilversum.
Dinsdag 17 maart
De Grote Overgangsshow: in afwachting van je 1e opvlieger of al midden in de overgang? Laura Diel biedt je een avond vol kennis en ervaring. Wat is die overgang nu precies en welke veranderingen en klachten horen daarbij? Ook informatie en tips over je huid, voeding, emoties en je gedachten komen aan bod. In één avond de Overgang bespreekbaar maken! Bij de borrel na afloop kun je je ervaringen met lotgenoten delen. Aanmelden verloopt via Eventbrite (15 euro pp.).

Dinsdag 24 maart
Wil je leren hoe je volgens de regels van de etiquette dineert? Volg een van de middagen bij Nahnya van Voorst tot Voorst. Zij geeft een cursus in Bussum. Klik op de link voor aanmelding en kosten.


Woensdag 25 maart
Verlies geen energie meer aan minder effectief contact met klanten en/of collega’s. Leer elke taal te spreken en bereik juist degenen met wie het niet vanzelf gaat. Karin Roos biedt de training Effectieve Communicatie en Motivatie. 
Aanbod voor EF-leden:
Doe gratis mee aan de introductieworkshop Effectieve Communicatie en motivatie. Wil je iemand uit je eigen netwerk meenemen? Via jou kan hij/zij ook gratis deelnemen.

Dinsdag 14 april
LinkedInnen met Paula Harte: completeer je persoonlijk profiel en ga naar huis met een prima bedrijfspagina. Deze bijeenkomst vindt plaats in Hilversum.
Lous van Haarst biedt vanuit het Mastermind Instituut een Mastermind aan.
Stel jij jezelf wel eens de vraag wat de consequenties zijn als jij in 2020 je plannen (weer) niet realiseert?
Jij bent je bedrijf en ongetwijfeld vreselijk druk met dagelijkse bezigheden. Jij weet dat het tijd is om in 2020 je plannen echt te realiseren. De stap zetten van WILLEN naar DOEN. Niet langer alleen, maar met 1-op-1 begeleiding van Lous en advies & feedback op ingebrachte vraagstukken van collega-professionals. Stel niet langer uit en pak nu die kans. Ga naar de website van het Mastermind Instituut.
Wil jij -als lid- ook op de digitale zeepkist? Stuur je aanbod aan communicatie@entrefemmes-gooi.nl. Niet alleen publiceren we jouw aanbod in deze mailing, ook publiceren we jouw aanbod op alle social media van Entre Femmes-Gooi.
Een Entre Femme in de spotlight : Meta Pols
Deze keer zetten wij Meta Pols in de spotlight. Meta is nu ruim een jaar lid van ons netwerk. 
Meta, wat doe je in ‘t kort?
"Ik ben grafisch vormgever en bied dtp-hulp voor allerlei communicatiedoelen. Ik heb veel werkervaring met huisstijlontwerp en tijdschriftenvormgeving. Mijn passie is het maken van digitale illustraties. Mijn infographics, plattegronden, illustraties voor handleidingen, covers, logo’s en iconen zorgen ervoor dat een boodschap sneller wordt begrepen."
Meta vertelt meer over wat haar onderscheidt, en wie haar klanten zijn op onze website. Daar doet zij jou ook een heel aantrekkelijk aanbod. Lees verder op de website.
Meta in de spotlight >>
Alle informatie over bijeenkomsten en lidmaatschap vind je op 
www.entrefemmes-gooi.nl
Voel je vrij om deze nieuwsbrief met anderen te delen.
Wil je onze informatie over bijeenkomsten niet meer ontvangen,
schrijf je dan hieronder uit.


Entre Femmes-Gooi is te vinden via deze kanalen:
Ontmoet alle leden van Entre Femmes-Gooi op de website >>
LinkedIn
LinkedIn
Facebook
Facebook
Email
Email
Website
Website
Our mailing address is:
info@entrefemmes-gooi.nl

Want to change how you receive these emails?
You can
update your preferences or unsubscribe from this list


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Entre Femmes Gooi · Kamerlingh Onnesweg 21 · Hilversum, NL 1223 JA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp