Copy
ENTRE FEMMES-GOOI NIEUWSBRIEF OKTOBER 2018 
Voor leden en belangstellenden van Entre Femmes-Gooi, inspiratienetwerk voor vrouwelijke  ondernemers
Beste <<First Name>>,
 

Op 18 september bestond Entre Femmes-Gooi 20 jaar. Toen ik de archieven doorbladerde, zag ik dat Entre Femmes-Gooi destijds was opgericht om het vrouwelijk ondernemerschap te bevorderen. Tegenwoordig is vrouwelijk ondernemerschap vanzelfsprekend. Maar waarom zou je anno 2018 dan nog steeds lid worden van een netwerk van vrouwelijke ondernemers? Voor mij is dat helder. Om je te laten verrassen door de kracht van verbinding. Het programma en de leden reiken je soms onderwerpen aan die je zelf misschien nooit zou kiezen, maar die wel heel  inspirerend kunnen zijn. Op 31 oktober komt ondernemerscoach Lous van Haarst bijvoorbeeld vertellen hoe je mond-tot-mondreclame effectief kunt inzetten voor je zaak. Het belooft een mooie interactieve avond te worden. Een prima avond voor alle vrouwelijke ondernemers die het nut van een netwerk zelf willen uitproberen. Ik hoop weer veel nieuwe gezichten te zien.


Namens het bestuur, Monique
MELD JE HIER AAN VOOR DE AVOND 'MARKETINGSTRATEGIE' OP 31 OKTOBER:

31 oktober 2018: mond-tot-mondreclame binnen je marketingstrategie. 
Mond-tot-mond reclame is heel effectief, maar zorg dan wel dat het expliciet onderdeel uitmaakt van je marketingstrategie. Dat dit geen ‘ver van je bed show’ hoeft te zijn, vertelt ondernemerscoach Lous van Haarst in een interactieve workshop op woensdagavond 31 oktober 2018 bij NH Hotel Jan Tabak in Bussum. 

Ga hier naar de website voor alle informatie en inschrijving.
Ook open voor introducées en belangstellenden.

JUBILEUM

Op 18 september vierden wij ons 20-jarig bestaan met onze leden. We bezochten de tentoonstelling “Gewapend met Schoonheid” in het Muiderslot, waar we een rondleiding kregen en hadden een feestelijk diner in Brasserie Herengracht.
Bekijk
hier de foto's en lees meer. 
UITNODIGING

Kerst vieren we dit jaar op donderdag 13 december op een mooie locatie die. De avond staat in het teken van delen en is alleen voor leden. Mocht je van plan zijn volgende jaar lid te worden, dan ben je op 13 december al van harte welkom: we delen de Kerst ook graag met jou. Dat is gelijk een mooie gelegenheid om de leden alvast op een informele manier te leren kennen.

 

Entre Femmes-Gooi bij
Radio NH-Gooi Zaterdag

Ons jubileum trok ook de aandacht van de pers.

Monique en Ellen gingen naar de studio om uit te leggen waarom de kracht van een netwerk, ook na 20 jaar, nog niets aan kracht heeft ingeboet. Klik op het logo om het interview te beluisteren:

INTERVISIE is weer begonnen

Op dinsdag 16 oktober jl. is er weer een vaste intervisiegroep van start gegaan. Tot juni komt de groep maandelijks bij elkaar om een vraag of thema van een van de aanwezigen uit te werken volgens de methode Constructief Roddelen. Intervisie is alleen voor leden. Meedoen kan helaas niet meer, de groep is op dit moment vol.
Lees meer over intervisie

LID UITGELICHT:

Lilian Bos, interieurarchitect Woontnet / InBrainstorm

Brainstormpartner voor jouw interieur

Lilian Bos is interieurarchitect. Ze is een ervaren brainstormpartner voor mensen die weten wat ze willen, maar daar geen vorm aan kunnen geven.
Ga je verhuizen naar een nieuwe woning of kantoor, neem Lilian dan mee voor een quickscan zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijk-heden van je nieuwe onderkomen.

Lees hier meer over de speciale aanpak van Lilian.

 
De data van de reguliere bijeenkomsten voor 2019 zijn bekend. Achtmaal per jaar komen wij bij elkaar, achtereenvolgend op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond. Altijd met diner vooraf. Klik hier voor een overzicht.
MELD JE HIER AAN VOOR ONZE EERSTVOLGENDE BIJEENKOMST: MARKETINGSTRATEGIE OP WOENSDAG 31 OKTOBER
Facebook
Website
Email
Alle informatie over bijeenkomsten en lidmaatschap vind je op 
www.entrefemmes-gooi.nl
Wil je onze informatie over bijeenkomsten niet meer ontvangen, schrijf je hieronder uit.
Our mailing address is:
info@entrefemmes-gooi.nl

Want to change how you receive these emails?
You can
update your preferences or unsubscribe from this list


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Entre Femmes Gooi · Kamerlingh Onnesweg 21 · Hilversum, NL 1223 JA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp