Copy
Niet goed leesbaar? Bekijk de webversie.

Nieuwsbrief mei 2017

Wonen met een plus: Bunschoterhof

Aan de Verlengde Amsterdamseweg in Ede worden 55 nieuwe appartementen gebouwd op de plek waar vroeger de Paasbergschool stond. Een pluspunt van deze woningen is dat ze geschikt zijn voor mensen die nu of in de toekomst lichte zorg nodig hebben. In het gebouw komt een kantoor van Vilente waardoor het mogelijk wordt om zorg en aanvullende diensten af te nemen.

Het gaat om driekamerappartementen tussen de 81 en 108 m2 met een huurprijs van ongeveer € 570,- Vorige week zijn de bouwhekken geplaats en in de komende weken start de bouw die voor de zomer van 2018 wordt afgerond. De woningen worden eind 2017/begin 2018 geadverteerd via www.huiswaarts.nu.

Buurman of buurvrouw gezocht!

Malkander biedt jongeren van 17 t/m 25 jaar begeleiding en coaching om in de toekomst zelfstandig te kunnen wonen. Op dit moment zoeken zij een ‘kernbewoner’ die mee-woont aan de Hoefweg in Ede. Als kernbewoner ben je géén hulpverlener, maar wel een goede buurman of buurvrouw die bijdraagt aan een goede sfeer en het reilen en zeilen in de unit.
 
Kijk voor meer informatie op de facebookpagina Kamers met Kansen Ede of de 
website. Óf stuur een sollicitatie en CV naar Mirjam te Bokkel, coördinator Kamers met Kansen bij Malkander. E-mail: mtebokkel@malkander-ede.nl of bel even 06-10061006.

Te koop: Ferdinand Bolstraat 31, Ede

Groeit u uit uw appartement en bent u toe aan een betaalbare eengezinswoning? Dan hebben wij nu een hele mooie kans voor u. Deze praktisch ingedeelde tussenwoning heeft door de ruime zolder de mogelijkheid om 5 (!) slaapkamers te realiseren. Tel daarbij op een speels ingerichte woonkamer (ok, misschien een ander behangetje), een hele diepe tuin, en diverse winkels om de hoek, en de optelsom is gemaakt.
 
Ook financieel aantrekkelijk
Naast de zeer aantrekkelijke prijs is ook een starterslening mogelijk. Meer informatie hierover kunt u krijgen bij de gemeente Ede.  En dan die lage rente… wij zouden het wel weten! Kijkje nemen of meer weten? Klik dan hier.

Vraagprijs
€ 175.000 k.k.

Mijn Buurtje. Uw Buurtje.

Woont u in Ede Zuid of Ede Centrum? Dan zijn deze buurtsites misschien wel wat voor u! Via ’Mijn Buurtje’ probeert Malkander mensen met elkaar te verbinden.

Twintig inwoners in Ede-Zuid en vijf in het centrum zijn buurtverbinder geworden. Zij verbinden enthousiast buurtgenoten en organisaties om actief mee te doen in de buurt of website. Op de website worden initiatieven, activiteiten, talenten, kennis & ervaring, projecten, clubjes en mensen zichtbaar. Informatie uit de hele buurt of wijk wordt verzameld en gedeeld.

Koninklijk dagje uit

Elk jaar zetten medewerkers van Woonstede zich in om een groep huurders een leuke dag uit te bezorgen. Vorig jaar namen we in samenwerking met Dien je Stad huurders uit verzorgingshuizen en statushouders mee op pad. Dit jaar werkten we samen met Malkander. De welzijnsorganisatie had senioren voor ons gezocht die wel een verwendag konden gebruiken. Op donderdag 20 april gingen we met elkaar naar Paleis het Loo waar de senioren aan de arm van een vakman, huismeester of directeur het paleis konden bekijken. Na een lekkere lunch waren veel ouderen met hun groepje in de mooie tuin te vinden. Het prachtige weer maakte deze gezellige dag ook nog eens extra geslaagd. 
Copyright © 2017 Woonstede, Alle rechten voorbehouden.

Telefoonweg 36 • 6712 GD Ede • Uitschrijven voor deze nieuwsbrief.