Copy
'ZAUPANJE JE NOVA VARNOST'

intervju z Andrejem Božičem, partnerjem v BB Consulting
 
Zakaj odločitev za vrnitev v BB?
Verjamem, da ima vsak svoje poslanstvo in moje je prispevati k izboljševanju poslovanja podjetij. V prejšnji službi sem želel uporabiti znanje in izkušnje za vpeljavo potrebnih sprememb v državnih podjetjih. Vse preveč je pomanjkanja drzne ambicioznosti pri postavljanju ciljev in s tem povezani potrebi po iskanju novih poslovnih modelov, ki so nujni zaradi dogajanja v svetu. V BBju lahko to počnem, ker me naročnik najame z jasnim namenom po doseganju določene spremembe, izboljšave. In to daje ponovno smisel mojemu delu.

Celoten intervju je dostopen na tej povezavi. 
TEMA MESECA JANUARJA IN FEBRUARJA JE BITI VODEN Z VIZIJO IN VREDNOTAMI

Biti voden_a z vizijo in vrednotami je eno od 12 načel inteligence smisla (SQ - spiritual intelligence), kot jo razlaga prof. Danah Zohar. Za podjetja in organizacije to pomeni, da imajo jasno opredeljene vrednote, ki jih poznajo vsi sodelavci, procesi in sistemi v organizaciji pa temeljijo na udejanjanju vrednot v praksi. To vključuje vse procese - zaposlovanje, nagrajevanje, razvoj zaposlenih, oblikovanje ciljev, vodstvenih standardov ter oblikovanja produktov in storitev. 

V NASLEDNJEM MESECU PRIPOROČAMO

Demografske spremembe in vedno hitrejše spremembe v okolju narekujejo, da se medgeneracijskega dialoga lotimo strateško. Primere dobrih praks in odgovore na vprašanje Trk generacij – kako do uspešnega medgeneracijskega vodenja? bodo predstavili udeleženci_ke istoimenske konference, ki bo potekala 4. marca 2020 v Kongresnem centru Celje. Več informacij in prijave tukaj. 

Pa še namig: v kinematografih se v februarju iztekajo projekcije večkrat nagrajenega filma Parazit - prvega ne-angleško govorečega filma nagrajenega z velikim oskarjem v 92ih letih. Znanilec sprememb v globalnih centrih moči in kritika sistema, kot ga poznamo - če ga še niste ujeli toplo priporočamo ogled v februarju. 

BREZPLAČNA MINI DIAGNOSTIKA
Želite stopiti na pot spremembe vašega podjetja in/ali organizacije, ampak niste prepričani, kje, kako in s kom začeti?
V BB ekipi verjamemo v dobro diagnostiko in moč dobrih odnosov pri zagotavljanju odličnih rezultatov. Lepo vas vabimo, da se spoznamo na mini diagnostičnem srečanju in skupaj ocenimo priložnosti za sodelovanje.
V podjetju BB Consulting pomagamo podjetjem, njihovim zaposlenim in ambicioznim posameznikom stopiti na ustrezno pot do sprememb, ki pozitivno vplivajo na poslovanje in spreminjajo življenja ljudi na bolje.
Facebook
LinkedIn
Website
Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh BB Consulting, na osnovi telefonske prijave ali na podlagi izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih, kjer je sodelovalo BB Consulting.

Reklamni material vam je bil poslan v imenu BB Consulting z namenom neposrednega trženja. V skladu s 73. členom ZVOP-1 lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vsa dodatna vprašanja in pripombe lahko naslovite na info@bbconsulting.si. Povezava do politike varstva osebnih podatkov BB Consulting tukaj.

Copyright BB Consulting © Vse pravice pridržane

Naš elektronski naslov:
info@bbconsulting.si

novic ne želim prejemati več


This email was sent to <<Elektronski naslov / Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BB Consulting d.o.o. · Vodnikova cesta 126 · Ljubljana 1000 · Slovenia

Email Marketing Powered by Mailchimp