Copy

Potrebujemo novo razumevanje namena voditeljstva in veščin, ki jih še moramo razviti, da bi lahko uspešno odgovorili na zahteve novega sveta. Prav tako potrebujemo dinamična orodja, ki nas bodo podprla pri razvoju in transformaciji.

Marika Ronthy, predavateljica na BB poletni šoli 2019 in avtorica modela voditeljska inteligencaVODITELJSTVO ZA NOVE POSLOVNE REALNOSTI 

Jasno definiran namen je pomembna lastnost voditeljev organizacij in podjetij v vedno bolj povezanem, kaotičnem in so-odvisnem 21. stoletju.

Za doseganje prebojnih rezultatov so danes ključne druge kompetence in znanja, kot so samozavedanje, holizem, spontanost in spoštovanje raznolikosti. Predvsem pa mora voditelj graditi okolje, ki spodbuja razcvet pozitivnih motivatorjev.

Nove okoliščine v katerih delujemo in vedno hitrejši tempo sprememb zahtevajo takšne pristope k voditeljstvu, ki bodo uspešno naslovili tveganja s katerimi se soočamo na trajnosten in ambiciozen način. 

BB poletna šola voditeljstva za nove poslovne realnosti je zasnovana na podlagi več kot 18-letnih izkušenj dela s podjetji, organizacijami in posamezniki, ki so v prelomnih trenutkih uspeli definirati in re-definitrati svojo edinstveno vrednost.

Program bodo izvajale članice ekipe BB Consulting v sodelovanju s priznano švedsko avtorico, predavateljico in psihologinjo Mariko Ronthey in gosti iz prakse. 

BB poletna šola je namenjena vodstvenim kadrom ter voditeljem in voditeljicam, ki se pripravljajo na vodstvene položaje in imajo namen izostriti svoj voditeljski fokus. 

Vabimo vas, da se nam pridružite od 9. do 12. julija.

PROGRAM IN URNIK
Objavite vsebine na FB
Delite s poslovno mrežo
Posredujte prijateljem

V podjetju BB Consulting pomagamo podjetjem, njihovim zaposlenim in ambicioznim posameznikom stopiti na ustrezno pot do sprememb, ki pozitivno vplivajo na poslovanje in spreminjajo življenja ljudi na bolje.

POVABITE ŠE PRIJATELJE K PREBIRANJU BB NOVIČK

Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh BB Consulting, na osnovi telefonske prijave ali na podlagi izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih, kjer je sodelovalo BB Consulting.

Reklamni material vam je bil poslan v imenu BB Consulting z namenom neposrednega trženja. V skladu s 73. členom ZVOP-1 lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vsa dodatna vprašanja in pripombe lahko naslovite na info@bbconsulting.si. Povezava do politike varstva osebnih podatkov BB Consulting tukaj.

Copyright © 2017 | BB CONSULTING d.o.o.|Vse pravice pridržane.
Odjavi se s seznama novic
Email Marketing Powered by Mailchimp