Copy
Zaokrožujemo

V zadnjih letošnjih novičkah smo zbrali tri pomembne teme, ki so zaznamovale BB leto 2019 – hvala, da ste jih soustvarjali z nami, in upamo, da nadaljujemo tudi z vami v letu 2020: 

1.    dialog o kulturi je bila velika BB tema leta 2019 (in ostaja z nami v 2020). Večina našega dela s podjetji, timi in posamezniki je bila v letošnjem letu posvečena diagnosticiranju in osveščanju potrebe po aktivnem ukvarjanju z organizacijsko kulturo – veseli nas, da si večina naših strank želi še bolj skrbne odnose in razvoj skupnega poslanstva. Naša obljuba za 2020 je, da bomo nadaljevali z izzivanjem in podpiranjem podjetij pri zastavljanju (še bolj) ambicioznih ciljev in načrtovanju takšnih aktivnosti, ki bodo prispevale k še boljši organizacijski kulturi. 

2.    brez aktivnega vodenja ni aktivne spremembe. Izkušnje z delom z vodji, vodenjem in upravljanjem s spremembami sta združili Sonja Klopčič in naša Ksenija Špiler Božič in na teh temeljih je nastal Moj vodnik za AEIOU voditeljstva. Ženski tandem z bogatimi izkušnjami iz prakse ter izjemno občutljivostjo na spremembe pred nami nas spodbuja, da prevzamemo pobudo in odgovornost za blaginjo po načelu 4Pjev – people, planet, profit, purpose. 

3.    potrebujemo (še) več kolektivnega razmišljanja in razvoj novih načinov delovanja. Obseg in hitrost sprememb, s katerimi se soočamo, so že spremenile kako vodimo, kako razumemo motivacijo za zavzetost zaposlenih, kako organiziramo delo in sprožile temeljit premislek o tem kakšno vrednost moramo in želimo ustvarjati. Točnega recepta in pravilnih odgovorov ni. Zato so nam izjemno pomembni naši skupinski programi, v katerih skupaj z udeleženci razmišljamo, reflektiramo, so-oblikujemo nove prakse delovanja in se podpiramo pri spremembah.

Toplo vabljeni k sodelovanju v 2020!  

 
BB praznična knjižna polica priporoča boljša branja, ki jih lahko podarite vašim sodelavcem_kam, direktorjem_icam ali prijateljem_icam, ki jim želite, da bodo v letu 2020 še boljši vodje. Na takšni polici ne smejo manjkati Moj vodnik za AEIOU voditeljstva avtoric Sonje Klopčič in Ksenije Špiler Božič, klasika dr. Adizesa V iskanju vrhunca in... (tretje bralno priporočilo razkrijemo jutri tukaj in tukaj).  
Leto 2019 smo prvič zaokroževali v družbi partnerjev in prijateljev, ki so nam pomagali zaokrožiti prvo našo pomembno prelomnico letošnjega leta - selitev v BB hišo. 

Želimo si, da bi v naslednjem letu te prostore napolnilo še več ambicioznih idej, super timov in ustvarjalne energije. Veselo zaokroževanje želimo tudi vam in se srečamo v letu 2020! 
Objavite vsebine na FB Objavite vsebine na FB
Delite s poslovno mrežo Delite s poslovno mrežo
Posredujte prijateljem Posredujte prijateljem
Smetumet o zaokroževanju leta 2019
»
 Ena od lepših stvari v letošnjem letu se je zgodila ob obisku nemških študentk tekstilstva pri nas v Mostah. Veliko sva govorili o tem kaj in zakaj delamo in potem je beseda nanesla tudi na naše neuspehe. Med razlago o tem zakaj se naši Posebni prijatelji ne prodajajo, sva opazili, da profesorica joče. Bila je ganjena, ker se je prepoznala v zgodbi in ker sva bili pripravljeni deliti ta fail z njimi... Lepo je bilo. Poslovile smo se z dolgimi in prijateljskimi objemi in razbile mit o hladni nemški duši.

V podjetju BB Consulting pomagamo podjetjem, njihovim zaposlenim in ambicioznim posameznikom stopiti na ustrezno pot do sprememb, ki pozitivno vplivajo na poslovanje in spreminjajo življenja ljudi na bolje.

POVABITE ŠE PRIJATELJE K PREBIRANJU BB NOVIČK

Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh BB Consulting, na osnovi telefonske prijave ali na podlagi izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih, kjer je sodelovalo BB Consulting.

Reklamni material vam je bil poslan v imenu BB Consulting z namenom neposrednega trženja. V skladu s 73. členom ZVOP-1 lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vsa dodatna vprašanja in pripombe lahko naslovite na info@bbconsulting.si. Povezava do politike varstva osebnih podatkov BB Consulting tukaj.

Copyright © 2017 | BB CONSULTING d.o.o.|Vse pravice pridržane.
Odjavi se s seznama novic
Email Marketing Powered by Mailchimp