Copy

Za doseganje prebojnih rezultatov so danes ključne druge kompetence in znanja, kot so samozavedanje, holizem, spontanost in spoštovanje raznolikosti. Predvsem pa mora voditelj graditi okolje, ki spodbuja razcvet pozitivnih motivatorjev.


VODITELJSTVO
ZA NOVE POSLOVNE REALNOSTI 


Kdaj: od 9. do 12. julija 2019
Kje: Domačija Firbas, Cerkvenjak
Za koga? BB poletna šola je namenjena vodstvenim kadrom ter voditeljem in voditeljicam, ki se pripravljajo na vodstvene položaje in imajo namen izostriti svoj voditeljski fokus. 


BB poletna šola je plod sodelovanja s priznano švedsko strokovnjakinjo za voditeljstvo Mariko Ronthy. Marika je licencirana klinična psihologinja z več kot 30 let izkušenj kot predavateljica in poslovna svetovalka. Je avtorica modela voditeljska inteligence (leadership inteligence), ki je predstavljen med drugim tudi v njenih najnovejši knjigi Leader Intelligence: How you can develop your leader intelligence with the help of your soul, heart and mind

Rok za prijavo: 20. junij oz. do zapolnitve prostih mest.
Cena: 1.350 EUR + DDV (brez nastanitve in hrane) oz. za udeležbo naMODUL I Z EKIPO BB CONSULTING

DAN 1, 9. JULIJ 2019: 'LASTNOSTI VODITELJA PRIHODNOSTI' 
Voditelj prihodnosti zna uspešno krmariti v vedno hitrejšem toku sprememb z in/ali razmišljanjem, oblikovanjem organizacije, ki uspešno odgovarja na priložnosti iz okolja ter zna uspešno uravnotežiti upravljanje in voditeljstvo, strukturo in prožnost, red in kaos.

DAN 2, 10. JULIJ 2019: 'VLOGA POZITIVNIH IN NEGATIVNIH MOTIVATORJEV' 
Poznavanje pozitivnih in negativnih motivatorjev voditeljem pomaga razumeti in upravljati z organizacijsko klimo. Udeleženci bodo spoznali vlogo pozitivnih in negativnih motivatorjev ter njihov vpliv na uspeh podjetja.


MODUL II Z MARIKO RONTHY IN EKIPO BB CONSULTING

DAN 3, 11. JULIJ 2019: 'VODITELJSKA INTELIGENCA' 
Za razvoj voditeljske inteligence morajo voditelji novih poslovnih realnosti neprestano prestopati meje med tremi tipi inteligence (racionalna, emocionalna in duhovna), kar pomeni prehajanje iz cone udobja. Z bogatimi izkušnjami iz poslovnega in akademskega sveta bo udeležence vodila Marika Ronthy.

DAN 4, 12. JULIJ 2019: 'DELO NA PRIMERIH  UDELEŽENCEV'
Udeleženci bodo v skupinskem delu na lastnem primeru oblikovali svojo vizijo organizacije, ki temelji na pozitivnih motivatorjih ter kompetencah in znanjih za nove poslovne realnosti. 
Več informacij o programu v brošuri na spletni strani.  


BB poletna šola voditeljstva za nove poslovne realnosti je zasnovana na podlagi več kot 18-letnih izkušenj dela s podjetji, organizacijami in posamezniki, ki so v prelomnih trenutkih uspeli definirati in re-definitrati svojo edinstveno vrednost.

PROGRAM IN URNIK
Objavite vsebine na FB
Delite s poslovno mrežo
Posredujte prijateljem

V podjetju BB Consulting pomagamo podjetjem, njihovim zaposlenim in ambicioznim posameznikom stopiti na ustrezno pot do sprememb, ki pozitivno vplivajo na poslovanje in spreminjajo življenja ljudi na bolje.

POVABITE ŠE PRIJATELJE K PREBIRANJU BB NOVIČK

Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh BB Consulting, na osnovi telefonske prijave ali na podlagi izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih, kjer je sodelovalo BB Consulting.

Reklamni material vam je bil poslan v imenu BB Consulting z namenom neposrednega trženja. V skladu s 73. členom ZVOP-1 lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vsa dodatna vprašanja in pripombe lahko naslovite na info@bbconsulting.si. Povezava do politike varstva osebnih podatkov BB Consulting tukaj.

Copyright © 2017 | BB CONSULTING d.o.o.|Vse pravice pridržane.
Odjavi se s seznama novic
Email Marketing Powered by Mailchimp