Copy
Poslanstvo strategije 

Uspešne poslovne strategije temeljijo na razumevanju čustev in potreb pomembnih delov ekosistema v katerem delujemo. Voditelje, ki danes narekujejo dinamiko razvoja s poslanstvom, vodi pri načrtovanju strategij na videz enostavno, a hkrati izjemno kompleksno, vprašanje - kaj v okolju zahteva našo pozornost? In s tem povezano vprašanje - katera orodja imamo na voljo, da te potrebe naslovimo? Eno od podjetij si je za svoje poslanstvo zastavilo ''We're in the business of saving our home planet'' ter temu poslanstvu celostno prilagaja svojo kulturo in procese. Že veste katero?
 
Kontekst planetarnih omejitev in razvoj kakovosti življenja vseh na tem planetu zahteva od voditeljev danes posebno pozornost. Kot poslovni voditelji imamo na voljo še posebej močna orodja s katerimi pomembno vplivamo na okolje v katerem živimo. Orodja, ki jih bomo izbrali, da bo naše podjetje uspešno v prihodnosti, bodo vplivala na to kje in kako bomo živeli. Ne samo danes, ampak tudi generacije za nami. Kakšna bo naša strategija razvoja novih produktov in storitev? Zaposlovanja? Kje, komu in kako bomo prodajali naše produkte in storitve? Ter nenazadnje, kakšne odnose in kulturo želimo z našimi zaposlenimi, partnerji, lokalnim okoljem, kupci in uporabniki?
 
In kaj je tisto, kar v okolju zahteva našo pozornost? Eden od načinov na katerega lahko razmišljamo o teh potrebah se skriva v delu ekonomistke Kate Raworth 'Doughnut Economics: Seven Ways to Think Like a 21st-Century Economist ', ki nas vabi k premisleku o poslanstvu sodobne ekonomije. Če imate minutko časa, vas vabimo na krof.
Z velikim veseljem smo se odzvali na vabilo organizacije Javni zavod Mladi zmaji, da z njimi so-kreiramo dan 'Voditeljstva, ki temelji na ljubezni'. Verjamemo, da je oblikovanje kompetenc voditeljstva pri mladih ter voditeljih, ki delajo z mladimi ključno za doseganje družbenih sprememb. Spomnimo se Grete. Z voditeljicami in voditelji v mladinskem sektorju in izkušenimi mladinskimi delavci bo Ksenija Špiler Božič izvedla delavnico in predavanje 2. aprila. Za več informacij o dogodku kliknite sem, za informacijo o tem, kako do ene od treh kart za naše prijatelje in partnerje, nam pišite
 
BB ekipa je trenutno polno zasedena z delom s partnerji, ki so se načrtno lotili uglaševanja svoje kulture skozi vključujoč dialog med vodstvom in zaposlenimi. Učenje tega obdobja za nas? Uspeh je v neprenehnem raziskovanju ravnotežja med odnosi, procesi in poslanstvom podjetja. Vabimo vas, da z vašo ekipo tudi vi opravite pogovor v katerem si odgovorite na vprašanje – kje je za naš tim / podjetje točka ravnotežja na kateri se ujameta to kar je pomembno meni in to kar je pomembno za poslanstvo in uspeh podjetja? Veseli bomo vaše povratne informacije kako je šlo.
Objavite vsebine na FB
Delite s poslovno mrežo
Posredujte prijateljem
Bryan Walker in Sarah A. Soule
»
 Nekdo z avtoriteto lahko zahteva sledenje navodilom, ne more pa narekovati optimizma, zaupanja, prepričanj ali kreativnosti. 

V podjetju BB Consulting pomagamo podjetjem, njihovim zaposlenim in ambicioznim posameznikom stopiti na ustrezno pot do sprememb, ki pozitivno vplivajo na poslovanje in spreminjajo življenja ljudi na bolje.

POVABITE ŠE PRIJATELJE K PREBIRANJU BB NOVIČK

Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh BB Consulting, na osnovi telefonske prijave ali na podlagi izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih, kjer je sodelovalo BB Consulting.

Reklamni material vam je bil poslan v imenu BB Consulting z namenom neposrednega trženja. V skladu s 73. členom ZVOP-1 lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vsa dodatna vprašanja in pripombe lahko naslovite na info@bbconsulting.si. Povezava do politike varstva osebnih podatkov BB Consulting tukaj.

Copyright © 2017 | BB CONSULTING d.o.o.|Vse pravice pridržane.
Odjavi se s seznama novic
Email Marketing Powered by Mailchimp